Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lesz ha nem lesz egy...

Mi lesz ha nem lesz egy barátom sem?

Figyelt kérdés
Most fogok középsuliba menni és volt már osztálytalálkozó. Nem éreztem jól magam, mindenki beszélt mindenkivel én meg csak ott álltam. Facebook-on úgy viselekdnek egymással mintha ezer éve barátnők lennének. Félek, hogy gólyatáborba úgy fogok menni, hogy mindenki jóban van mindenkivel csak én nem. Mi lesz ha kiközösítenek?
2013. júl. 18. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Lágy nyitott és bátran barátoz velük.
2013. júl. 18. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Írj rá pár osztálytársadra.. :)
2013. júl. 18. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Keresd a hasonló embereket. Biztos van rajtad kívül is olyan aki nem nagyon haverkodik, na ő vele barátköz az elején.
2013. júl. 18. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgyis lesz barátod,ne aggódj,de én javaslok neked valamit.Először is mindenkihez állj bizalmatlanul,mert nem tudod,hogy ki fog kibeszélni vagy kijátszani.Én is tanultam a hibáml,te meg tannulj az enyémből!Ugyanis én elkövettem azt a hibát,hogy nagyon hamar megbíztam szinte mindenkiben,és aztán ez is lett a vesztem,mert volt egypár ilyen szófosásos szefós rib__anc,és elferdítették a valóságot,sokszor hazudtak rólam,kellemetlen pletykákat terjesztettek,amik nem voltak igazak.

De cserébe lekoptak rólam és lett egy igazi barátnőm,akivel jóban vagyok és remélem életem végéig jóban is maradok vele legalább ennyire,mint most!Neki mindent elmondhatok,ő nem mondja vissza másnak,és ő is elmondhat nekem mindent.Nem jók a felszínes barátságok,nekem már az általános sulimból is lekoptak rólam azok,akik felszínesen voltak a barátaim.Onnan egy igazi barát maradt,meg van még egy igazi netes barátnőm..szóval 3 barátnőm van,akiket tényleg annak nevezhetek,meg még egy ismerős,aki aztán tényleg mindenről tud,ami velem 11 éves koromtól kezdve történt.Ő rávilágított a hibáimra,meg igaza is van,mert ő idősebb nálam és kívülálló is,átlátja a helyzetet..:)

Van még egy lány,aki a barátnőjének tart,meg én is őt,csak nincs köztünk olyan szoros kapcsolat a hülye barátnői miatt..az egyik nyalizós,a másik olyan,mint egy titkosügynök és nincs infó róla túl sok..na mindegy,ezt nem is ragozom.

Annyit mondanék neked,hogy válassz ki egyet az osztályból,legyél vele nagyon kedves,előzékeny..stb.Lehetőleg olyan lány legyen,akivel jól érzed magad és nem visz bele felesleges hülyeségekbe.:)A többivel is nagyjából legyél beszélőviszonyba,de nekik ne mondj magadról semmit,csak annyit tudjanak,amennyit szükséges.Ha annak idején én így csináltam volna,akkor most senkinek nem lennének rólam téveszméi.

17/L

2013. júl. 19. 10:44
 5/7 A kérdező kommentje:
ó hát köszönöm a tanácsokat , megfogadom őket :) és köszi a hosszú, tartalmas választ :)
2013. júl. 19. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:

az van, hogy annyi időt fogtok együtt tölteni, hogy ha nem direkt elzárkózol meg kivonod magad mindenből, akkor az osztály része leszel

A mi időnkben (de furcsa ezt mondani, hiszen még csak nemrég volt) nem volt facebook, és a mi sulinkban gólyatábort sem tartottak. Első nap találkoztunk. Mindenki bizonytalan volt. Aztán maguktól alakultak a dolgok.

A neten minden és mindenki más, mint az életben. Várd ki a hétköznapokat. Ne aggódj.

Ja és aki magabiztos, az is csak magabiztosnak tűnik. Ugyanolyanokat gondol és érez, mint te. :)

Ne agyald túl :)

2013. júl. 19. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, lesznek barátaid. :) Én is ettől féltem 9. előtti nyáron. Nálunk mindenki ismert valakit előző suliból, vagy előkészítőről, csak én nem ismertem senkit, ehhez képest mégis vannak barátaim, illetve az osztály nagy részével el tudok beszélgetni, ha kedvem tartja (most megyek 11.-be).
2013. júl. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!