Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, ti a telefonotokon...

Lányok, ti a telefonotokon milyen játékokkal játszatok?

Figyelt kérdés

Azért ide raktam a kérdést, mert a mobiltelefonok témakörben kb csak kockák vannak, és mert velem egykorúak válaszát várom:D

Köszi a válaszokat :) amúgy ha lehet írjatok kort is.

16/L

2013. júl. 15. 20:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Temple run, zombie tsunami, pudding monster meg cut the rope bar ezeket mar kijatszottam
2013. júl. 15. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Pou, kirakós, eltérés keresős, kifestő :D
2013. júl. 15. 21:13
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán játszok rajta, akkor temple run 2. Én a telefonomat zenehallgatásra, telefonálásra, netezérse használom. Nagyon ritkán játszok vele.
2013. júl. 15. 21:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

pou (hogy minek azt nem tudom), szókereső<3, 4kép 1 szó, akasztófa, benji bananas, line runner 2, logo quiz, legyél te is milliomos, bardode scanner, instagramm, menetrend, messenger, style tag, aCalender, mp3 music dowlander, nail art design, shazam, speedX 3d, STAND o burger..,talking ginger,viber,skpye,viccek, we<3it,youtube,ask.fm, minecraft pocket ed.,doodle jump,

bocsi,hogy nem csak játékokat írtam,de így tudtam kimásolni:) van még egy pár,de azt már tuti,hogy csak alkalmazás nem játék..

És neked kérdező milyen alkalmazásaid vannk?

2013. júl. 15. 21:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hill climb racing és hozzá hasonló játékok, Subway surf, Tower defense játékok, Tentacle Wars, Worms 2.
2013. júl. 15. 21:53
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Igazából csak ötleteket akartam gyűjteni, mert ma érkezett meg a telefonom :D

Eddig bada-s volt, és Angry Birds, Asphalt 5, Need For Speed, Wordrive, és ehhez hasonlók voltak rajta.

Amiket eddig letöltöttem ma:

Angry Birds, Pou, Makeup Salon, Fashion Makeup, Szókereső, 4 kép 1 szó, Akasztófa

egyéb alkalmazások közül pedig: Viber, Instagram, Facebook, Zseblámpa, Fordító, We<3it :)

de még gyűjtöm az ötleteket :D

2013. júl. 15. 23:01
 17/26 anonim válasza:
angry birds, cut the rope, szókereső, pasziánsz, keresztrejtvény, pou, 100 doors, istunt2. de igazából olvasni szeretek rajta a leginkább.
2013. júl. 16. 11:16
 18/26 anonim ***** válasza:

Pou, Bubble Blast, Bubble Worlds, Burger, Burger - Big Fernand

Amik már nincsenek meg, de régebben szerettem: Flow free, és Szókereső

18/l

2013. júl. 16. 11:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Pou, Temple Run 2, valamilyen sminkelős játék, Szókereső, Talking Ginger.
2013. júl. 16. 12:10
 20/26 anonim ***** válasza:
Szókereső. Az apukámnak is megmutattam, azóta ő is. :D
2013. júl. 16. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!