Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek melyik a legnormál...

Szerintetek melyik a legnormálisabb sorozat-mese a disney channelen?

Figyelt kérdés

Elsősorban szülők válaszát várom de természetesen írhat bárki :)

az én unokahúgomnak most nagy kedvence ez a vámpíros bébiszitter? C.sorozat.

Igazából még engem is néha leköt mert érdekes természetfeletti dolgok zajlanak benne,de 6éven aluliaknak nem ajánlom..

meg még régen néha megnéztem a hanna montanát mert szerintem egész aranyos volt:)

de a rajzfilmek szerintem jobbak mint pl:az a kisvárosos amiben az a sten bácsi van meg a két gyerek.

szerintem a legrosszabb az a királyi páros meg a zseni palánták.

szerintetek melyik a legrosszabb és melyik a legnézhetőbb?

2013. júl. 12. 16:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Varázslók a waverly helyről volt a kedvencem.Szerettem a Hannah Montanát is.

A sok sikert Charlie-val sincs bajom.

De ez a sok új szar... Zsenipalánták , eg amit nagyon , nagyon utálok az a karatés izé. Annyira meg van játszva . Egy Dzseki Csen filmet akartak leutánnozni elég szarul.

És rühellem az ilyen Phineas és Ferb meg az a városos izé... Na ezektől van aztán kiütése !

2013. júl. 13. 15:41
 12/32 A kérdező kommentje:

:D szerintem is az újabbak a rosszabbak,de izé én a rajzfilmet még a totoly spiesra értettem:D

Azt már nem adják?

A kisvárosost még szeretem de a feanes meg ferb vagy mit azt én sem szeretem...

óh igen az a karatés is valami borzasztó :S

a jessi az számomra is semleges :)

de szerintem a legrosszabb díjat akkor is a zsenipalánták viszik..

2013. júl. 13. 16:18
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A totally spies-t én is szerettem! :) De az nem a Disney-n, hanem a Jetix-en ment. Ma már nem megy. Én még most is tök jól el tudom nézni. :) Az m2-n szokott menni mostanában is. Ott szoktam nézni. :) 14L
2013. júl. 13. 19:58
 14/32 anonim ***** válasza:

totoly XD (totally)

egyébként a totally spies-ról nem írtál egy szót sem a kérdés alatti magyarázatban, úgyhogy nem igazán értem, hogy miről beszélsz most.

Ha jól rémlik a jetixen adták régebben, meg a tv2-n is ment szombat reggelenként.

Amit még nem értek, hogy miért szülők válaszát várod, ha írásod alapján még csak a 18-at sem közelíted meg...

2013. júl. 13. 20:05
 15/32 anonim ***** válasza:
Amíg írtam leszaladtam közben, ezért látom már valaki leírta előttem ugyanazt :D
2013. júl. 13. 20:06
 16/32 A kérdező kommentje:

Hát nem is tudom :D

igazából tényleg még nem vagyok 18,de kíváncsi voltam hogy a szülők mit gondolnak erről a témáról mert barátnőm anyukája útálja a disney channelt és nem is nagyon engedi hogy a gyerekei nézzék de az én anyukámnak meg semmi baja vele,sőt régen eggyütt néztük a h2o-t.

már nem nagyon nézem a totolly spiest meg a disney channelt de most hogy írjátok lehet majd útána nézek a duna tv-n :)

2013. júl. 13. 20:14
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert Charlie. Egyértelmű. Azt még a szüleim is megnézik, ha én nézem. Mást annyira nem szeretek, sőt, nem is szoktam mást nézni a Disney-n. :)
2013. júl. 13. 20:45
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
ohh tényleg a H2O... 3 éve még imándtam , bár ha látom most is megnézem :)de a máski kedvenc a varázslok a waverly helyről,de azt még mindig szeretem .akkor ott van még az indul a risza .azt kedvelem bár van nála jobb is .és szerintem is a zsenipalánták a legrosszabb :DD 13/l
2013. júl. 14. 23:57
 19/32 anonim válasza:
100%
Már nem azért, de én több vagyok mint 13 és nem nézem azt az idióta vámpíros sorozatot!
2013. júl. 15. 13:15
 20/32 anonim ***** válasza:
97%

A Violeta, az a spanyol sorozat!!! XD Az legrosszabb, és a legjobb is! :D

jó: mert senki nem érti rajtam kívül, én meg egész jól értek

rossz: mert elefántnagyságúra tágult füllel hallgatom, hogy megértsem a felgyorsított beszédüket, és rendszeresen szétdarálja az agyam! XD

13/l

2013. júl. 15. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!