Szerintetek melyik a legnormálisabb sorozat-mese a disney channelen?
Elsősorban szülők válaszát várom de természetesen írhat bárki :)
az én unokahúgomnak most nagy kedvence ez a vámpíros bébiszitter? C.sorozat.
Igazából még engem is néha leköt mert érdekes természetfeletti dolgok zajlanak benne,de 6éven aluliaknak nem ajánlom..
meg még régen néha megnéztem a hanna montanát mert szerintem egész aranyos volt:)
de a rajzfilmek szerintem jobbak mint pl:az a kisvárosos amiben az a sten bácsi van meg a két gyerek.
szerintem a legrosszabb az a királyi páros meg a zseni palánták.
szerintetek melyik a legrosszabb és melyik a legnézhetőbb?
Nekem a Varázslók a waverly helyről volt a kedvencem.Szerettem a Hannah Montanát is.
A sok sikert Charlie-val sincs bajom.
De ez a sok új szar... Zsenipalánták , eg amit nagyon , nagyon utálok az a karatés izé. Annyira meg van játszva . Egy Dzseki Csen filmet akartak leutánnozni elég szarul.
És rühellem az ilyen Phineas és Ferb meg az a városos izé... Na ezektől van aztán kiütése !
:D szerintem is az újabbak a rosszabbak,de izé én a rajzfilmet még a totoly spiesra értettem:D
Azt már nem adják?
A kisvárosost még szeretem de a feanes meg ferb vagy mit azt én sem szeretem...
óh igen az a karatés is valami borzasztó :S
a jessi az számomra is semleges :)
de szerintem a legrosszabb díjat akkor is a zsenipalánták viszik..
totoly XD (totally)
egyébként a totally spies-ról nem írtál egy szót sem a kérdés alatti magyarázatban, úgyhogy nem igazán értem, hogy miről beszélsz most.
Ha jól rémlik a jetixen adták régebben, meg a tv2-n is ment szombat reggelenként.
Amit még nem értek, hogy miért szülők válaszát várod, ha írásod alapján még csak a 18-at sem közelíted meg...
Hát nem is tudom :D
igazából tényleg még nem vagyok 18,de kíváncsi voltam hogy a szülők mit gondolnak erről a témáról mert barátnőm anyukája útálja a disney channelt és nem is nagyon engedi hogy a gyerekei nézzék de az én anyukámnak meg semmi baja vele,sőt régen eggyütt néztük a h2o-t.
már nem nagyon nézem a totolly spiest meg a disney channelt de most hogy írjátok lehet majd útána nézek a duna tv-n :)
A Violeta, az a spanyol sorozat!!! XD Az legrosszabb, és a legjobb is! :D
jó: mert senki nem érti rajtam kívül, én meg egész jól értek
rossz: mert elefántnagyságúra tágult füllel hallgatom, hogy megértsem a felgyorsított beszédüket, és rendszeresen szétdarálja az agyam! XD
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!