Szülők! Nektek szólna a kérdésem. Mit mondanátok ha a
lányotok?
Figyelt kérdés
Ha a 16 éves lányotok leülne veletek beszélni, hogy szeretne szexuális kapcsolatot a barátjával? (egy éve vagyunk együtt)
Tudom hogy most fogjátok páran írni azt hogy semmi köze hozzá, de én nagyon félek tőle hogy teherbe esek. Annyian írják hogy elszakadt az óvszer..és én ezt abszolút nem szeretném. A barátom sem tapasztalt ilyen téren.
A lényeg az lenne anyával hogy fogamzásgátlót akarnék szedni, mellette meg óvszer is. Az úgy lenne nekem tuti biztonságos.
Csak félek anya mit mondana...és fontos nekem hogy tudja mert megbízok benne.
Remélem ilyen felelősségteljes lesz a lányom mint te, kérdező. Elbeszélgetnék vele és elmennénk a dokihoz.
2013. júl. 6. 22:37
12/18 anonim válasza:
Háát.. én nem szülő vagyok, de a saját példámból kiindulva nagyon nagyon örülni fogok neki ha ilyen lányom lesz! :)
Sajnos én nem beszélgettem erről anyával, sőt, semmiről sem, mert egyszerüen olyan rossz volt a kapcsolatunk és nem biztunk meg egymásban.. had ne mondjam, meg lett az eredménye.. Szóval, gyerünk, mindent bele! :) Azért van hogy segitsen! :)
2013. júl. 6. 23:17
13/18 anonim válasza:
Ha úgy érzed nyugodtan beszéld meg vele, biztos örülni fog, hogy beavatod az életedbe, de amúgy szerintem is elég a gumi 6 évig védekeztem vele, egyik barátomnál sem szakadt ki egyik márka sem, szóval amit itt olvasol, hogy kiszakadt, annak elég nagy része kamu (nem merik bevallani, hogy fel sem vették).
2013. júl. 6. 23:22
14/18 anonim válasza:
Alom gyerek vagy! Csak nyugodtan, beszelj vele! ;-) Azt a 20 eves dolgot nem gondolta komolyan...
2013. júl. 7. 06:26
15/18 anonim válasza:
Miért kéne előtte elmondani neki?
2013. júl. 7. 10:02
16/18 A kérdező kommentje:
15.válaszoló. Olvasd el még egyszer amit leírtam és megtudod.
2013. júl. 7. 11:31
17/18 anonim válasza:
Ebben az esetben,hogy 1 éve együtt vagytok 16 éves vagy,látszik azért normális gondolkodású,szerintem anyukád örülni fog neki,hogy megosztod vele,ilyen feltételek mellett szerintem már bele fér a szex,pedig általában 16 éveseknek korainak tartom.Fogamzásgátlót ne szedjél tönkre teszed a szervezetedet.
2013. júl. 7. 18:28
18/18 anonim válasza:
off:Hát nem tudom az enyém leharapná a fejemet,pedig én is 16 vagyok. Mikor hív egy FIÚBARÁTOM valahova akkor anya már felkapja a vizet,hogy ne pasizzak már,meg ne rohangáljak én a fiúkhoz,meg hozzam haza bemutatni meg ilyenek. Így mikor elmegyek egy fiúhoz sétálni,dumálni vagy filmezni mindig azt kell mondanom,hogy a barátnőmnél vagyok... Kérdező örülj neki,hogy ilyen anyud van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!