Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit akárhány buliba, vagy baráti összejövetelre hívunk, nem jön el velünk. Mikor megkérdezzük milyen programja van helyette, azt mondja semmi, otthon van csak nincs kedve menni. Elhiszem, hogy otthon van, olvas, sorozatot néz meg ilyenek, de így mindenről lemarad és ez lassan már engem zavar.2013. jún. 28. 01:25
1/7 anonim válasza:
Tudod, vannak pörgős emberek, meg vannak otthon ülők. Lehet, a barátnőd éppen otthonülő kategória. Miért bántanád, vagy akarnád megváltoztatni emiatt? Ő ott van, ahol jól érzi magát, és te is. Jól van ez így, majd kinyílik.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem érzi jól magát olyan társaságban, amelybe hívod, vagy botlábúnak érzi magát, mint én, és ezért kerüli el a diszkókat.
3/7 anonim válasza:
Én is ilyen "mindenről lemarad" ember voltam. De nem bántam meg. Mert ez a "minden" engem taszított. Semmi kedvem nem volt tömegben, 50 fokban, egy p*csányi semmiben rázni magam, mint egy eladó húst, és nézni a barátaimat, ahogy eszméletlenre isszák magukat, és széthányják a környéket, majd hajnalban hazamászni és másnap délig aludni. Lehet, hgy a barátnődnél is magasabban van a mérce, és inkább az igényes szórakozást tartja valóban szórakoztatónak, a ti "mindenetek" meg számára egy nagy nulla.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet,hogy nem engedik el a szülei?
6/7 anonim válasza:
A szülői tiltás feltételezése jogos, az én baráti körömbe is tiltják egyeseknek a bulizást. Ezt úgymond kívülállóként írom le, mivel én is hasonlóan viselkedem, mint a barátnőd.:) Mondjuk én csak a vad diszkós bulikba nem járok el, azok kifejezetten utálatosak a szememben.:D
7/7 A kérdező kommentje:
elengednék a szülei, nem diszkókba járunk és annyira nem állnak rosszul anyagilag, könyvekre például van pénze.
2013. jún. 29. 11:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!