Akiknek kevés vagy nincs barátjuk mit csinálnak a nyáron?
Nekem sincsenek barátaim, szóval magamból kiindulva:
Próbálom hasznosan eltölteni, csak úgy mint az előző nyaramat.
Az előző nyáron felsőfokú nyelvvizsgára készultem. Beiratkoztam egy intenzív nyelvtanfolyamra.
Idén nyáron beiratkoztam egy autósiskolába, és reményeim szerint legkésőbb ősszel már kezemben tartom a jogsimat. :D
Egyszer úgyis meg kell csinálni, és ha már van időm. Na, még csak elméleti oktatásra járok, ez kb. 2,5 hétig tart, minden másnap délelőtt kell bemennem, ezzel mondanom sem kell, hogy buszozással egyutt milyen sok időt foglal magában. :) Szóval ez egy jó ötlet, ha nem tudod mivel kitölteni a szabadidődet.
Mondjuk ezekhez kell némi pénz, de elkezdhetsz új hobbikat is. Pl. elmész sportolni, nyelvet tanulsz autodidakta módon.
Eljárhatsz könyvtárba, olvashatsz ha már ennyi időd van. Kötelezőket is el lehet olvasni ilyenkor. Legalább nem év közben kell.
Ha már a sportolást is megemlítettem, én minden nap elmegyek biciklizni napi 2x fél órát, illetve elmegyek a szomszéd városba uszodába. :D
Ha van háziállatod pl. kutya, akkor elviheted sétálni.
Ha elmúltál 15, akkor már vállalhatsz szulői engedéllyel diákmunkát. Vagy segíts be otthon, ha már sokat otthon vagy.
Ha végképp unatkoznál fejts rejtvényt, napozz, nézz filmeket, sorozatokat.
Legvégsőbb esetben marad a kockulás és a gyakorikérdések :D
Na, kimerítő választ adtam?
Igazándiból rajtad áll, hogy hogyan töltöd el a nyarad, nem feltétlenul kellenek barátok ahhoz, hogy jól érezd magad a nyáron.
Június 21-ig otthon ültem és tanultam anyelvvizsgámra (felsőfokú angol), tehát hasznosan töltöttem az időt. Egyébként 4 barátom van, nem tudom, hogy ez kevésnek mondható-e. Általában hetente-kéthetente találkozok mindegyikkel, együtt vagy külön-külön, az változó, hogy mit csinálunk, van, hogy csak egyikünknél ülünk, van, hogy bemegyünk a belvárosba este. Ha épp nem ér rá senki, akkor edzésekre járok, franciát tanulok (ez a második nyelvem, és kicsit gyúrnom kell rá, filmeket, sorozatokat nézek, olvasok, a macskáimmal foglalkozom, szóval elvagyok.
16/L
Unokatesóimmal leszek a legtöbbet, velük elszórakozgatok, mert őszintén, félévestől egész harmincöt évesig minden van, szóval elleszek.:D
Egyébként meg a neten tartom a barátaimmal a kapcsolatot, mivel a legtöbben külföldön vannak, meg amúgy olvasok, filmet nézek és edzek.:)
16/L
Művészkedek ahogy csak tudok:))
Karácsony, plusz szülinapi pénzem is megvan még, szóval lesz miből élnem.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!