Kamaszok, leginkább 13 évesek! Ti is egész nyáron a következő évre fogtok készülni?
14 éves leszek, nyolcadik osztályos. Eléggé izgulok a felvételi miatt, szeretnék jól teljesíteni, ezért elhatároztam, minden nap (az idei tanév végétől számítva) meg fogok csinálni egy matek illetve magyar felvételi feladatsort. Továbbá nyelveket fogok tanulni, gyakorlok a következő évre. Természetesen ezek mellett sokat fogok olvasni, írni (imádok regényeket írni), a hobbimra koncentrálni de nem tervezek többet.
Van olyan, aki szintén ezt/ehhez hasonlóan fogja kihasználni a nyári szabadidőt? Mit gondoltok erről? Valóban túlterhelném magam? Szerintem nem, mert nekem élvezetes a nyelvtanulás, persze csak akkor, ha nincs rám erőltetve, hanem én magam tanulhatom olyan tempóba és részletességgel, ami nekem megfelelő.
Szülők is válaszolhatnak a 13-14 éves gyerekeikkel kapcsolatban, hogy ők mit terveznek a nyárra. Ti hogy látjátok, anyukák/apukák: nyáron érdemes tanulni a következő évre, vagy az inkább CSAK a kikapcsolódásra, pihenésre való?
Várom a válaszokat: 13/L :)
Én egy percet nem fogok tanulniXD
amúgy elismerésem hogy ilyen szorgalmas vagy!:)
Ha nem tanulsz és be se jársz előkészítőre akkor is meglehet 60 pontra csinálni legalább.
Suliba meg lesz előkészítős óra. Úgy gondolom, hogy az bőven elég.
Mikor annak idején a többiek írták a felvételit utána matek is meg magyaron is. 80 valahány pontom lett /Én nem felvételiztem/ és én nem voltam/vagyok valami okos.
Nálunk úgy neveltek /ha lehet rá mondani/, hogy a 4-5ösökből lesz valaki. Azokat pátyolgatták. Én olyan 3,4-3,9 voltam áltisiben mindig. /2 esem sosem volt/ De mindig azt hallottam, hogy belőlem nem lesz semmi meg, hogy úgy megfogok majd középsuliba bukni. Megjegyzem nem buktam, jövőre a szakmám is meglesz. De volt egy barátnőm aki 4,5 volt utolsó évben. Ugyanabban a suliba /csak más szak/ úgy meg bukott.
Tehát a nyarat élvezd ki. Szeptemberbe ha elkezdesz tanulni az bőven elég.
18l
13 éves lány vagyok, nyolcadikos leszek. 5-ös voltam mindenből, az angol nyelvvizsgámat (középfokú) is április-májusban szeretném letenni. Soha életemben nem nyúltam tankönyvhöz a nyáron. Idén sem tervezem máshogy. Úgy vagyok vele, hogy a nyár nekünk van, nem fogok tanulni, sem gyakorolni, se semmit aminek köze van az agyam használatához:DD Nyáron filmek, strand, nyaralás, haverok, és minden ami jó:) Az angol tanulás is annyi, hogy a nagybátyám amerikai és vele nagyon sokat beszéltünk, ezek segítségével tanultam meg angolul...
A felvételire meg majd úgyis tanulok szeptembertől, a nyár nem erre való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!