Szerintetek hogy vezessem rá?
Van egy barátom,akivel szeretnék nyáron elmenni szórakozni.
Az lenne az egész,hogy Budapesten szeretnénk tölteni egy hetet az unokatestvéremnél és mivel Szlovákiában élek ez kicsit "nagy táv".Olyanok válaszát kérem akik jártasak ebben a témában.Szeretnénk kikapcsolódni,talpraesett vagyok,15 éves és vigyáznék haveromra csak valahogy rákéne szedni szüleit.Szóval hogy s miképp vezessem rá a kedves szülőket?
15 évesen vagy a Te szüleiddel/szüleidnél, vagy az övéinél kellene először programot csinálnotok. Amit leírsz, nagyon képlékeny, én nem engedném.
15+ fiúk anyukája
Szlovákiából vagyok, 19 éves.
Barátom, 15 éves vagy. Mi az, hogy "vigyázol" a szintén 15 éves barátodra? Kiskorúak vagytok, és Mo. itt van egy köpésre, Budapest nekünk nem a szomszédban van. Még ha az unokatesód is lakik kint. Hidd el, ő sem azzal lesz naphosszat elfoglalva, hogy a tinédzser unokatestvérével meg annak a kis barátjával foglalkozzon. Van élete. Ezt tapasztalatból mondom. Én tavaly nyáron voltam a barátnőmmel Berlinben, unokatestvérem lakik ott. Egy perce nem volt ránk, de nem is vártuk el. Mi magunktól fedeztük fel a várost. Te tizenöt vagy. Várj 3 évet, a szülőket akkor már nem kell rábeszélni semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!