Ha ősszel töltöm a 15öt akkor van rá esély hogy fel vesznek nyári munkára?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 19:25
2/11 anonim válasza:
Kizárt. Eddig minden diákszövetkezetnél, aminél voltam 16 év volt az alsó korhatár.
3/11 A kérdező kommentje:
azért ez messze van a diákszövetkezetes melótól..:D
vendéglátós..egy olyan helyen ahol annyira nem komoly..
2013. máj. 30. 21:41
4/11 anonim válasza:
Minek kérdezed meg, ha te úgyis jobban tudod? :D Egyébként hivatalosan tényleg nem dolgozhatnál 16 alatt.
5/11 anonim válasza:
Hivatalosan nem.
Egyébként én nem találok, pedig 18 vagyok. Kész vicc. :D
6/11 anonim válasza:
Hivatalosan nem. És ha feketén megteszi valaki, és feldobják, akkor csúnya büntetést kap a munkáltató (500e-1,5millió), szóval nem hiszem, hogy ezzel bárki játszana
7/11 anonim válasza:
Diakszovetkezetnel en 15 evesen dolgoztam mar :)
8/11 anonim válasza:
Nem sok.. Nem szívesen alkalmaznak kiskorúakat, pláne feketén. 16 éves korom óta minden nyáron keresek munkát, de csak most találok bármit is, hogy betöltöttem a 18-at, és még így is csak a rosszabbakat..
9/11 anonim válasza:
Nem pláne nem vendéglátós helyen 14 éves gyereket nem alkalmaznak.
10/11 A kérdező kommentje:
nem sikerült..:/
pedig vmi kéne.. mind1
köszönöm a válaszokat!:)
2013. jún. 1. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!