Hogyan értessük meg vele hogy nem hozzávaló?
A 17 éves kislányom beleszeretett egy 26 éves pasiba. De ez se nekem se a páromnak nem tetszik illetve az apja se rajong érte. A lányom sosem volt rossz de mióta próbáljuk lebeszélni róla vagy csak mondom neki hogy nem hozzá való akkor bevonul a szobájába és vezárja az ajtót. Eddig mindig bent tévézhettünk nála a párommal és sosem szólt miatta semmit. Valamint sosem beszélt a fiúkról és örültem mert azt gondoltam hogy nem él majd túl korán szexuális életet és nem követi a trendet. Annyira félek hogy a férfi teherbe ejti, kihasználja vagy valami. Egyik nap is durex masszázsolajat találtam a fiókjában és nagyon félek hogy lefeküdtek. Ő még egy kislány és nagyon szeretném ha továbbra is a tanulással foglalkozni nem peedig a pasizással... az meg csak cseresznye a habon hogy ilyen idős a férfi. Legalább egy olyannal jött volna össze aki hozzá való!
Szerintetek mit csináljak hogy megszakítsa ezt a kapcsolatot? Kérlek segítetek, nagyon tehetetlennek érzem magam most!
45N
Pont annak az ellenkezőjét lehet kiváltani ezzel, mint ami a cél lenne (független, életképes felnőtt nő).
Ez a hozzáállás, csak függősíteni fogja a lányt, és elveszik az érzelmi biztonság érzete a szülőkben, egyszer csak azon fogják magukat kapni a szülők, hogy a gyerekük semmit nem oszt meg velük, mert minek, ha úgyis mindenről előre meg van a gyökeres véleményük, és nem, hogy véleményük, hanem ezt még rá is akarják kényszeríteni.
Éveken belül ez távolodást fog kiváltani. És a lány vagy tönkre megy bele, vagy elmenekül.
Röviden vázoltam a kimenetelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!