Miért keveritek az érettséget?
Nem vagyok korban illetékes, de van egy olyan érzésem, hogy ez az oldal teljes mértékben kezd a tini lányok és fiúk kedvenc szórakozóhelye lenni, és azt hiszem, hogy tőlük nem is fogsz választ kapni, mert ha tudnák a választ, akkor nem kevernék a fogalmakat.
Tisztelet a kivételnek!
hát. figyelj! ha egy 14 éve megkérdi lehet-e terhes akkor... most mit vársz tőle? jó tudom tudom mit beszélek én? hisz még nem vagyok 14. de azért lehetne nekik annyi eszük hogy megnézzenek pár terhességről szóló könyvet-oldalt. nem? vagy egyéb más dolgok. mi ez az emo? oké oké. zene. de attól még nem hinném hogy úgy kéne kinézniük mint egy híd alá dobott vámpír! és igen. azon én is elképedek és ideges leszek hogy miért pontoznak le a korom miatt? mi a bajuk velem? pedig én sem írtam sületlenségeket! mégis csak azt látom hogy lepontoznak. bezzeg mikor nem írom oda a koromat. csak úgy dől a 100% mind1. nem is érdekel!
13 lány
14-5 évesen én is mindig úgy éreztem, hogy enyém a világ, nálam érettebb gondolkodású tini tán nincs is. Szerintem ez egy ilyen életkori sajátosság. Aztán a hopp-ból hirtelen lett kopp... Történtek olyan tragédiák a családban, amit nagyon nehezen tudtam feldolgozni és rájöttem, hogy még nagyon kismiska vagyok az élethez. Most 19 vagyok és ha fontos döntést kell meghoznom, még mindig kikérem a szüleim véleményét, hogy ők mit tennének a helyemben. Nem tudom ez gyerekes gondolkodásnak számít e, viszont nem is érdekel, számomra ez megnyugtató, és kész.
Azt az álláspontot viszont még mindig tartom, hogy a srácok később érnek. Lassan kezdem kinőni ezt a korosztályt, és kezdenek a srácok is normálisan viselkedni, de nem is kell messzire mennem, ha csak körül nézek az osztályomban, akkor is látom, hogy semmilyen komoly témát nem lehet közöttük szóbahozni, mert csak vihognak és visszatérnek a Star Wars részleteihez, míg a párom szintén korosztályombeli még is megtudom osztani vele az életem minden egyes részletét a testi problémáimtól a legbelsőbb lelki mozzanataimig. Vannak ilyen és olyan fiatalok, van aki kicsit korábban kezd el "gondolkodni" és van aki még 20 éves korában sem tud. Arra meg majd minden tini rájön, hogy az élet nem úgy működik, ahogy azt általános iskola felső tagozatában megálmodtuk.
azért pontoztatok le mert leírtam a véleményem? szép! és még ti vagytok felháborodva ha mérgesek leszünk e miatt!
13 lány! >:(
Folyton dobálóznak a 14-15 éves tinilánykák azzal, hogy ők érettek, és mindeni más alsóbbrendű (főleg a másik nemre imádják ezt mondani),
igen ezt én is észrevettem hogy ezzel imádnak dobálózni hogy azért kell nekik 13 évesen 18 éves pasi mert ök érettebbek a koruknál, mert a lányok előbb érnek.. ez hülyeség nem lehe táltalánositani.. ez személy függö nem pedig nem függö...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!