Nagyon pici melleim vannak.70/A es ebbe push up. Igy mondjuk ra eleg jok. Siman felveszek kivagott felsoket is. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy miniruham pant nelkuli es jobbn nez ki ugy ha pant nelkul veszek melltartot. Igy viszont abszolut nincsenek melleim benne. Ciki lesz? Elol deszkanak erzem magam benne. Kis hasam van. Es kerek fenekem. Masnak is van ien alakja felvenetek igy ezt a ruhat? Egyebkent a ruha nem kivagott. Sima pant nelkuli. Es tusarkuval gondoltam. 168 cm magas vagyok. Hosszu haj, szep arc. Csak elol deszka leszek. Hosszu labaim vannak, kerek fenekem2013. máj. 14. 18:34
1/15 anonim válasza:
szerintem öltözködj a korodnak megfelelően.............
2/15 anonim válasza:
hány éves vagy?
a másik
elöl deszka leszel
de aki ez alapján ítélne meg a ruhádban az süllyedjen el.
3/15 anonim válasza:
Ha mindenedet ilyen tökéletesnek látod akkor ez ne legyen már akkor a probléma.
4/15 anonim válasza:
Küldj képet (akár priviben is) és mondok véleményt. Én is szörnyen deszka vagyok elől.. :/
16L
5/15 anonim válasza:
Néked nem öltözködni kéne, hanem beülni egy nyelvtanórára...ien ;)
Ezen kivül...kit érdekel? :) Én is ismerek deszkákat, és nem zavarja őket! ;)
6/15 anonim válasza:
Pántnélküli melltartó..
vaaagy szilikon pánt..
7/15 A kérdező kommentje:
19 eves vagyok. Panttal nemigazan nez ki jol a ruha. Vannak olyan lanyok akik elol deszkak megis nagyon jol neznek ki?
2013. máj. 14. 20:21
8/15 anonim válasza:
Eva Longorianak sincs túl nagy melle, de nem hiszem, hogy ez különösebben zavarja.
9/15 anonim válasza:
Tezenisben vegyél pánt nélküli szuper-szivacsos melltartót, nekem annyira bejött, hogy azóta csak azt hordom nyáron, tök lapos vagyok, de imádom a pánt nélküli felsőket, ami ideális kombó, mert a melltartónak alig kell tartani. (Mondjuk én huszonéves vagyok.)
10/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mekkora a melled. A kisugárzáson múlik minden. Rá sem panaszkodnak a férfiak, hogy mekkora a melle, nem sokan vannak, akik nemet mondanának rá: [link]
Önbizalom a lényeg, nem a push up melltartó! :) N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!