A színésznek készülő kamaszok mért hiszik azt ha felvesznek egy kalapot meg talán egy sálat akkor profi művészek és színészek?
Egyébként igazából rajzolok és festek is,meg gitározom is és szeretek énekelni is.De nem hordom fennt az orrom és ezen elcsodálkoztam már én is h mások miért csinálják azt?De ha már itt tartunk,elég sokat szenvedek azért h minél élethűbb legyen egy alkotásom,tényleg volt h 2 hónapig csináltam egy rajzot,és nem nagyképüségből de nagyon szép lett és élethű is,amit mások is igazoltak,és akkor mások fogják magukat,elővesznek egy űres papirt,bekeretezik és odabiggyesztik a cimét h "havasi táj".És akkor majd fel löknek az utcán olyan nagyképűek.
És hozzáteszem azt BÁRKI megcsinálja.Akkor mindenki tulajdonképpen egy művész?Mert ezek szerint igen.Üres fehér lap=havasi táj,és akkor hozzáfüzök valami müvészi beszédet és máris nagyképű vagyok,mert egy igazi müvész vagyok.Azelött ök is emberek voltak,most már müvészek.Na azért álljon meg a díszlépés!
Na meg h fogok egy követ,felrakom egy állványra és akkor az egyenlö egy juhásszal,amint örzi a nyájat?Önkifejezés?Hát mit ne mondjak :DIgy bárki kifejezi magát!Mindenki sztár,müvész meg valami oriási egyéniség akar lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!