Félek a jövő évtől!?
Figyelt kérdés
Jövőre új iskolába megyek (9.) felvettek,nagyon örülök neki,de attól parázok,hogy össz-vissz csak 3 fiú lesz az osztályban.A többi 30 kb csak lány lesz,engem is beleértve.Nem lesz sz*rkavarás ennyi lány között? :( segítsetek,vagy nyugtassatok meg :D Amúgy 8.-ban szinte csak fiúkkal barátkoztam...
Esetleg,ha van valaki ilyen helyzetben,leírhatná,hogy milyen! köszi
15/L
2013. ápr. 22. 20:37
11/12 anonim válasza:
37 en kezdtük 3 fiúval most vagyunk 31 en és 1 FIÚ van az osztályba :D különösebb kép nincs szarkeverés ez a szerencsén múlik milyen osztálytársakkal kerülsz össze nem attól , hogy hány fiú van
12/12 anonim válasza:
Sziaa:)Velem is ez a helyzet. Én egy egészségügyi suliba megyek, ugye rengetek lány lesz. Félek kicsit, mer mindig is voltak fiú barátaim,persze lányok is. Remélem minden jól fog menni és összebarátkozok hamar mindenkivel. Szerintem nem kell aggódni ha úgy állsz hozzá minden rendben lesz!:) sok szerencsét neked és minden jövőbeli 9.-esnek:)14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!