A világ legnagyobb fájdalma. Hogyan éljem túl?
Legyen hited, hidd, hogy nem lesz gond. Nem megtéríteni akarlak, nem is muszáj semmiféle istenségben hinned, elég, ha csak anyukád egészségében hiszel.
" Az imáktól nem nő vissza a kezem. "
Talán nem, talán igen, de pont ez a hit lényege. Ha esetleg baj is történik, te már lelkiekben fel leszel készülve, hogy elengedhesd, így megkönnyítve a búcsút, ami rosszabb egy akasztásnál.
De, hogy n tűnjek se pápának, se sámánnak, leszek kicsit racionálisabb.
A mellrák ma már sikerrel kezelhető. A modern radiológiai eljárásoknak hála, csekély mellékhatásokkal, nagy eséllyel örökre kigyógyítható egy ember belőle. Ezt kemoval kombinálva csak nőnek az esélyek. Az áttétek nem valószínűek, tekintve, hogy a mai kezelések már célzottak, nem teljes testet érintő eljárások. Ha operálható, akkor operálják is rendkívül kis kockázattal, hisz nincs kritikus helyen, a szépészeti hibákat pedig korrigálhatják plasztikai beavatkozásokkal.
Légy optimista, jobbat nem tudsz. Az én édesanyám sajnos meghalt, de ő áttétes volt, ezt most nem azért írom, hogy elkeserítselek. Nagyon sok ismerősünk lett az évek alatt, míg beteg volt (kiújult kétszer) nem olyan rosszak az esélyek, sokan már már tünetmentesek teljesen (édesanyám 10 éve halt meg). Szóval feladni nem szabad, meggyógyulhat.
Hasznos tanácsot nem tudom mit adhatnék, nem hiszem hogy mondhatok olyat ami segít. Légy mellette, támaszkodj a családodra, ez az egyedüli megoldás. Hidd el erős tud lenne az ember, te is ha szükséges - de ne legyen se kezelés, se semmi más.
Ultrahangból honnan tudják hogy rosszindulatú?
Annyiból nem lehet megállapitani.
Az én anyukámnak méhrákja volt:(
Valahogy éreztem, hogy nem lesz baj. Ekkor voltam kb. 15-16 éves én is. Ráadásul a 10 évvel fiatalabb húgomat is én láttam el, mert anyu a műtét miatt kórházban volt. Igen, sajnos terjedhet, édesanyámnak is az első műtét utána a szövettan nem jó eredményt hozott, így második alkalommal kivették a méhét. Ez szerencsére megmentette az életét.
Nekem is nagyon nehéz volt, hisz a húgom is ott volt, aki akkor csak 5-6 éves volt. De mivel időben észre lett véve, így most már teljesen jó volt. Ennek már több mint 15 éve, édesanyám azóta egészséges, allergiát leszámítva. Szóval fel a fejjel, mindenhez pozitívan!!
Ez a legrosszabb rész, a várakozás. Azt mondják, jobb félni, mint megijedni, ebben a szituációban erősen megkérdőjelezhető ez az állítás.
A legjobbakat.
Most elképzeltem, hogy mit tennék, mit éreznék ha ilyen helyzetbe kerülnék, és lenne egy 15 éves lányom. Azt hiszem, attól félnék a legjobban hogy egyedül hagyjam őt. főleg, ha azt látnám rajta, mennyire fél,nincs kedve élni sem, akkor nem tudnék magamra és a gyógyulásomra koncentrálni 100%osan ,csak aggódnék.
Mindezt csak elképzelem, de én is azt gondolom, hogy próbálj pozitívan gondolkodni,ezzel is erőt adva anyukádnak hogy meggyógyuljunk. Igaz, a kérdésed az volt, Te hogyan éld túl, a válaszom meg az hogy segíts anyukádnak túlélni és így mindketten túlélitek. Most egy kicsit fel kell nőnöd. Szívemből kívánok minden jót nektek!
Próbálj anyukáddal együtt a pozitív dolgokra koncentrálni, ne engedjétek, hogy a betegségtudat elhatalmasodjon rajta. A hagyományos gyógykezelés mellett én nagyon pártolom az alternatív lehetőségeket, például: Preventa víz alkalmazása (csökkentett deutérium tartalmú víz), Flavon immunerősítő vitaminlekvár szedése, B17 vitamin szedése vagy esetleg injekció-kúra, teljes életmódváltás, főképpen táplálkozás terén (paleolit táplálkozás)és megpróbálni olyan illatszereket vásárolni, amikben nincsen rákkeltő vegyszer (ilyenről találsz listát a google-n... 10 legveszélyesebb rákkeltő vegyület).
A B17-ről az Alexandra könyvesboltban (de lehet biztos másikban is) lehet venni egy nagyon jó könyvet, én olvastam, és nagyon hiszek benne:
G. Edward Griffin: A világ rák nélkül: A B17-vitamin története
Remélem, tudtam segíteni! :o) Kívánom, hogy minden rendbe jöjjön Nálatok!
Szorítok Értetek!
Én apukámnak vastagbél rákja volt,2 éve,azóta makk egészséges.Bár még nem nyílvánították gyógyultnak.Ahoz hogy egy rákot túlélő beteg gyógyult legyen,el kell teljen 5 évnek.Még nem biztos hogy rák.És hidd el,lefogjátok együtt győzni ezt a betegséget,ma már nagyon jól gyógyítják.Hála a tudománynak.Ha rák,akkor leveszik a mellét,ezzel megelőzve azt hogy a rák tovább terjedjen.
Sok erőt és kitartást neked,és anyukádnak ! Hidjetek abban hogy sikerülni fog.
Mindenféleképpen erősnek kell lenned! Ne lássa rajtad hogy sajnálod, csak akkor sírj, ha nincs ott.
Még van esély arra hogy nem lesz baj, de ha mégis rosszindulatú lenne, akkor sincs minden veszve, pláne a mai világban, ezzel a fejlett orvostudmánnyal!
Véletlenül se változz meg ezmiatt, úgy értem, ne úgy nézz rá, mintha most látnád utoljára.. Próbáld meg minden szabadidődet arra szánni hogy vele lehess, támogasd őt, tereld a figyelmét, legyél a lánya! :)
Istenem, annyira sajnállak! :(( Ha szeretnél beszélgetni írj üzit, hátha tudok okosakat mondani..
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!