Mit csináljak, Hogy Ne fájjon?
Figyelt kérdés
Anyum ma megvert délelőtt és még mindíg fáj a helye( tarkom) mit csináljak vele?? Már Nem olyan erős hanem tompa nyomás de Zavar a fájdalomcsillapito jó megoldás lenne? A válaszokat köszönöm2013. ápr. 7. 15:50
1/9 anonim válasza:
Először is megvert??
Szép anya... ez már családon belüli erőszak. Fel kéne keresned egy szakembert, akár a suliban szólsz az osztályfőnöködnek. Ez nem normális hogy megver.
Másodszor, ha olyan helyen ütött meg ahol érzékenyebb, akkor zúzódást is okozhatott. Orvoshoz el kéne menned, mert komolyabb baj is lehet belőle. A fájdalomcsillapító átmeneti dolog, ami csökkenti pár órára a fájdalmat, de a bajt nem szünteti meg!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de félek erről beszélni meg Nem szokott verni, De ma eléggé kaptam
2013. ápr. 7. 16:03
5/9 A kérdező kommentje:
Mert megkérdeztem Hogy délután elmehetek-e miután tanultam, lecsaptam Az asztalra a drága szótárt ez volt Az indoka és Nekem esett
2013. ápr. 7. 16:58
6/9 anonim válasza:
1-
Anyád nem normális. A helyedben neki is megmondanám, hogy van segítséged és ha mégegyszer kezet emel mész a családvédelmisekhez.
2-
A fájdalomcsillapító jó ötlet, de ha órákkal később sem múlik el, ajánlom, hogy holnap keresd fel a háziorvosod, mert komolyan probléma is lehet (agyrázkódás, csigolyarepedés, stb.)
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó Nagyon szépen köszönöm, már jobb Mert beborogattam , Nemtudom ,Hogy agyraszkodas- e csak azt tudom ,Nagyon fájt mikor kaptam(szédültem, fura látás)
2013. ápr. 7. 20:38
8/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu ? Azért mert megvert anyum?
2013. ápr. 7. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!