Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek, ha a szüleite...

Ti mit tennétek, ha a szüleitek ugyanazon számítógépes játékkal játszanának mint ti?

Figyelt kérdés
Ti is úgy vélitek, hogy 40-es embereknek már nem illik ilyennel játszani?
2013. márc. 27. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a pc korszak 90es évek elején kezdődött én is szeretem az rpg-t fps-t most ezekkel ne játszak mert már nem vagyok 20 éves? mert már nem illik? egész nap kockulni sem szabad már nekem mert az csak a gyerekek előjoga? jópofa vagy kérdező.
2013. márc. 27. 23:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Apám közelebb van a 60-hoz, mint az 50-hez és le se lehet szedni a netes játékokról. Az egyik közeli épületegyüttest őrző cégnél több szintén 50+ alkalmazott van, akikkel beszélgetve derült ki, hogy az egyik Diablo-fan, a másik meg a Heroes sorozatot nyúzza ráérő idejében. az egyik online játékban meg a szövetségben, ahol évekig voltam, huszonévesként fiatal kis csitri voltam.

A fiatok meg éppen "lázad", hót mindegy mit csinálnátok a szabadidőtökkel, az neki régimódi neki ciki volna. És mivel olyan hobbitok van, amit sok korabeli is űz, ezért ahelyett, hogy elismerné hogy játszani semmilyen korban nem "ciki" (eleve utálom ezt a szót), inkább meggyőzte magát, hogy ez a hobbi a saját korosztályának kizárólagos előjoga, nektek ilyet nem szabad. Ami persze épületes baromság. Én a helyetekben még csak válaszra sem méltatnám, ha ezzel jön. Meg eleve, mi az hogy ő mondja meg ti mivel ütitek agyon a szabadidőt? Nehogy már a nyúl vigye a puskát... Sosem voltam egy hatalom, illetve hierarchia-tisztelő egyén, de eszembe nem jutott volna a szüleim szórakozásába belekötni. Az ő dolguk, az meg hogy én mivel töltöm a szabadidőm, meg az enyém, egészen addig míg mindannyian legális keretek között maradunk és nem zavarjuk egymást vele.

24/f

2013. márc. 29. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!