Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert van az hogy ha egy...

Miert van az hogy ha egy csajnak volt mar tobb pasija akkor ribancnak szamit, de ha egy pasinak van sok nŐje akkor azt letudjak annyival hogy "nŐcsÁb? sz"?

Figyelt kérdés
Szerintem ez tok idegesito,es igazsagtalan. Nem tehnek az ilyen csajok arrol,hogy nem volt szerencsejuk senkivel sem. De ha a fiuk ilyenek ok csak szokmyapecerek vagy hogymondjak,nocsabaszok,vagy csajoznak stb. De majdcsaknem ugy nez ki hogy a lanyoknak ciki hogyha volt mar tobb baratjuk is,a fiuknak meg szinte termeszetes..ti hogyvagytok ezzel? (/L/F)

2013. márc. 25. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Hát talán azzal is kapcsolatba hozható hogy a nőket alsóbbrendűeknek tartják/tartották.
2013. márc. 26. 18:33
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Hát ez mindkét értelemben igaz. Csak olyanok vannak jóban olyan fiúkkal, akik ilyen nőcsábászok, akik ilyen kis butácskák. Tehát ezzel nem is érdemes foglalkzni. Egy normális srác, és lány nem csajozik és pasizik össze-vissza. Mindenkinek szvenír joga eldönteni, hogy mit akar.
2013. márc. 26. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Utálom ezt a hülye hozzáállást!

A múltkor olvastam valahol, hogy ha egy felnőtt nő 10-nél több férfival volt már együtt, akkor inkább be se vallja, mert az milyen szégyenletes!

A cikkben ugyan levezették, hogy ha pl. 18 évesen kezdi valaki és évente 1 pasival van együtt, akkor ugye 28 éves korára már 10-nél jár, viszont évi 1 pasi miatt enyhe túlzás lenne ribancként beállítani, de hát ez így megy!

A férfiaknak mindent lehet, ők szexelhetnek pusztán csak az élvezet kedvéért, de egy nő ugyebár ezt nem teheti meg, ő csak szerelemből szexelhet. És most nem arra gondolok, hogy minden éjszaka mással kéne csinálnia, de az alkalmankénti egyéjszakás kalandok miatt is igencsak megbélyegzik a nőket.

Amúgy komolyan nem értem, valaki magyarázza már el: ha egy felnőtt nő keresi a párját és 3-4 havonta más pasival jár, akikkel mondjuk 1 hónap járás után fekszik le, de 2 hónap múlva kiderül, hogy mégsem passzolnak, ezért szakítanak, majd egy idő után mással kezd el járni, azért miért ribanc vagy min. könnyűvérű?????

2013. márc. 27. 06:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak nagyon igaza van!! Nagyon jól látod a helyzetet, gondlom nő vagy, innen látszik, hogy másképp fogod fel! Végre értelmes emberek a színen!
2013. márc. 30. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is teljesen egyetértek a 13-as válaszolóval!

10-es voltam:)

2013. márc. 31. 14:03
 16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én is mindennap felteszem magamnak ezt a kérdést! Szerintem ez főként azért van, mert nem csak Magyarországot, hanem az egész világot a férfiak uralják. És hiába Marie Curie, hiába a suffragette, rengeteg pasinak a nő csak ágyas és/vagy szakácsnő + ápolónő. Egyébként erről sokszor a nők is tehetnek mert a társadalom egy része nagyon szépen belekényelmesedett abba, hogy "a pasik majd irányítanak, nekem nem kell törődnöm ezzel". Nyilvánvaló, hogy mindkét nem ludas ebben a dologban és valószínűleg ez nem is fog változni.. szomorú tény. :(
2013. ápr. 2. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!