Miert van az hogy ha egy csajnak volt mar tobb pasija akkor ribancnak szamit, de ha egy pasinak van sok nŐje akkor azt letudjak annyival hogy "nŐcsÁb? sz"?
Utálom ezt a hülye hozzáállást!
A múltkor olvastam valahol, hogy ha egy felnőtt nő 10-nél több férfival volt már együtt, akkor inkább be se vallja, mert az milyen szégyenletes!
A cikkben ugyan levezették, hogy ha pl. 18 évesen kezdi valaki és évente 1 pasival van együtt, akkor ugye 28 éves korára már 10-nél jár, viszont évi 1 pasi miatt enyhe túlzás lenne ribancként beállítani, de hát ez így megy!
A férfiaknak mindent lehet, ők szexelhetnek pusztán csak az élvezet kedvéért, de egy nő ugyebár ezt nem teheti meg, ő csak szerelemből szexelhet. És most nem arra gondolok, hogy minden éjszaka mással kéne csinálnia, de az alkalmankénti egyéjszakás kalandok miatt is igencsak megbélyegzik a nőket.
Amúgy komolyan nem értem, valaki magyarázza már el: ha egy felnőtt nő keresi a párját és 3-4 havonta más pasival jár, akikkel mondjuk 1 hónap járás után fekszik le, de 2 hónap múlva kiderül, hogy mégsem passzolnak, ezért szakítanak, majd egy idő után mással kezd el járni, azért miért ribanc vagy min. könnyűvérű?????
Én is teljesen egyetértek a 13-as válaszolóval!
10-es voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!