12 évesen ha az egyik fülemben 2 lyuk lenne, az k*rvás lenne?
Figyelt kérdés
12 évesen, fül, lyuk, k*rvás2013. márc. 20. 20:13
11/21 anonim válasza:
Hát. Max fura.. De nem k.rvás:)
12/21 anonim válasza:
Nem k*rvás! Egy 13 éves ismerősömnek az egyik fülében két lyuk van, és ő a legszerényebb, legvisszafogottabb lány, akit csak ismerek.
13/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem, nekem is volt 13 évesen, most pedig a füllyukak száma kibővült hatra. Szerintem ebben semmi rossz sincs. :)
14/21 anonim válasza:
Nekem 11 évesen volt a jobban 2 aztán 12 évesen szúrtam magamnak a balba hármat :)) egyeltalán nemaz
15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: És anyukád mit szólt hozzá?
2013. ápr. 3. 18:35
16/21 anonim válasza:
Hát kicsit haragudott,de aztán azt mondta hogyha nem fáj szúrjam.... azóta már több is van
17/21 A kérdező kommentje:
Értem...köszi!
2013. ápr. 4. 17:51
19/21 anonim válasza:
Én most leszek 12. Szülinapomra kapok még egy lyukat a balba. Eddig csak egy-egy volt. Nem k.rvás!
20/21 anonim válasza:
11 éves vagyok nekem 3 van a balba de kicsik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!