Hogy lehet bizonyos oldalakat letiltani a gépen?
11 éves fiam egy oldalon (ebnevelde) érdekes beszélgetéseket folytat lányokkal.
Köszi
najó.ez most vicc?
ha most letiltod neki az EBNEVELDÉT akkor sokkal durvább oldalak fog nézni.örülj neki hogy nem chat.hu meg ilyenek..gondolom első gyerek...
Kedves utolsó.Nem első gyerek.
És ismétlem nem tanácsokat kértem.Konkrét kérdésem volt ami nem a nevelésről szólt.
gondolom otthonról a suliba magnóval engeded el, hogy aztán tudd mit beszélt másokkal. igaz? ugye, hogy nem
ne találkozzon senkivel, ne adja meg nevét, címet, stb, akárcsak az utcán
nem kell túlhiszterizálni a netet
36F
ja és kiabálni sem kell, ha nem olyan választ kapsz amit vársz
hogy tudod letiltani a netről? kihúzod a zsinórt, lemondod a net előfizetést
másképp - kijátszhatatlanul - sehogy
de mit szeretnél? arra kényszerítenéd a gyereked, hogy átverjen? hogy suttyomban csináljon dolgokat, veled ne beszélje meg
mondd el neki, szerinted ez vagy az aki irta, ez nem helyes, stb
beszéljétek meg
és nagyon kérlek itt ne hisztizz
Hát azért nagyban függ hogy mikről beszélget neten. Sajnos ha otthon letiltod az csak fél siker hiszen suliban havernál meg tudja nézni. Persze csak ha nem olyan dolgokról ír amit esetleg nem szégyelne suliban elolvasni vagy havernál.
Ja igen és amit te szeretnél az szerintem ez.
Eszközök ==> Internetbeállítások... ==> Biztonság ==> Tiltott helyek:
Ide írod be azokat az oldalakat, amiket le szeretnél tiltani, és a Megbízható helyekbe pedig az engedélyezett honlapokat.
De ha a fiad rájön hogy te babráltál valamit a géppel lehet hogy ellened fordul. Mérlegelj mennyire voltak durvák azok a levelezések.
Név Üzenet Időpont
mecó 11-12 pasikat keresek mások szerint jó csaj vagyok 14:36
NyúlBéla csajok írjatoooooooooook 14:36
Daní emo boy irjatok unalom van xDxD 14:36
¤$¤Krissz¤$¤ XxXCicuskaXxX aszthiszi h nagy xĐ 14:36
emoboyche pest megyei emocsajok (12 évesek)irni. 14:35
Naruto Anime aki rajtam kívül szereti a NARUTO ANIMEt az írjon levelet 14:35
Martiinaaa irjatook unalom wan...:/ 14:35
Cute_Domcsika Írjatokkkk Emoook O.o 14:35
1997timike irhatok 14:35
p.a.s.i. írjatok csajok.. 14:35
ADAM VS MATE sexi csajok írjatok üzit 14:35
Rekkah demon . 14:35
pjincessemo ezek szejjint hajjapok?=)mert nem látom hogy ijjnátok..plííííz ijjá már..:♥ 14:35
gerő csajok írni akinek van képede szexi 14:34
anika97 halli irjatok fiúk 14:34
Xx.emokha.Xx SzIaSzToK LáNyOk FiUk LeHeT IrNi És KüLdJeTeK FaLi mEgHíVóT LéCi 14:34
<33^^Édes~Mézes<33^^ írjatok fiúk 14:34
Rikeee emberkéék,lehetne írogatni=D.nem harapok.^^ 14:34
EMOcicuskaEMO iiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaattttttttttooooooooookkkkkkkkkkkkkkk 14:34
Ez megy üzenőfalon... Szerintem szánalmas. Inkább beszélj a fiaddal, hogy ne foglalkozzon ilyen gyökérségekkel. Mi 11 éves korunkban chat.hu-n baszogattunk mindenkit hogy sexchat sexchat???????????? Hülyék voltunk... Ez is kb olyan, csak ezek nem ilyen 20 éves nőket szólitanak le... :D Beszélj vele hogy ez baromság, ne foglalkozzon ilyennel. Én halgattam anyámra, amint "megértem" nem írogattam ilyen baromságokat... De előttem már leírták, hogy kell letiltani. Szia! 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!