Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jól gondolom, hogy más vagyok,...

Jól gondolom, hogy más vagyok, mint ők?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem tartozom a társaságomba. A barátnőim le*arják a sulit, a barátjukat csalják minden sarkon (nem bukválisan), szemétkednek, szemtelenek, hülyéskednek, aki nem tetszik nekik, azt leidiótázzák, leköpik, meg ilyesmit csinálnak. Nem gondolnak a jövőre. Az egyik barátnőm nevelőszülőknél van 2 nővérével együtt. A nővérei okosabbak, reálisabbak, mint ő. A barátnőm visszapofázik a n.szülôinek, kiszökik a házból éjjfél után és hajnalban megy vissza, cigizik, vedel akár egy marha. Jó barátnő, nem mondom, hogy nem. De én szégyellem magam helyette. Az első unokatestvérem is hasonló. A szüleit hazudta, eladta az arany nyakláncokat, gyűrűket és az össz pénzt elitta. Szintén cigizik, titkolta a szüleitől. A szüzességét egy focipályán veszítette el egy sráccal, aki csak kihasználta. A suliban egyikőjük sem teljesít remekül, se a b.nőm, se az unokatesóm. Mindhárman egyidősek vagyunk, 96-osak. Nekem van barátom egy éve. Soha sem csaltam meg, szeretem. Ő volt az eslő. A suliban kitűnő vagyok. Nem cigizek, nem piálok (nem viszem túlzásba az italbevitelt). Nem szökök az iskolából. A szüleim mindezek mellett elég szigotúak velem. Jól érzem, gondolom, hogy nem vagyok odaillő a társaságomba? Vannak még személyek, de kb. mindre ugyanaz vonatkozik. Tudok én is hülyéskedni, viccelődni, de nekem vannak határaim és tudom hol kell megállni. Nem vagyok tökéletes, senki sem az. 
2013. márc. 12. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod. Nem vagy közzéjük valo. Nem kell lesülyedni a szintükre. Te többre fogod vinni az életben. Ne változz meg és ne szégyeld hogy ilyen vagy.
2013. márc. 12. 04:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam és ez a jóóóóó!! :)

Nekem is a férjem volt az első és már közös lakásunjk, babánk is van! 8 éve vagyunk együtt! :)

Sosem voltam olyan, mint atöbbiek, de volt pár jüó barátnpm és minden ok! Sose érdekeljen ki mit mond! :)))

Sok boldogságot!

2013. márc. 12. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jó vagyok így, ahogy vagy. Majd nézd hol lesznek 10 év múlva ha így folytatják...az biztos hogy te többet fogsz elérni.
2013. márc. 12. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Te jobb vagy mint barátaid,te még viszed valamire normális maradsz .
2013. márc. 12. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Valóban nem vagy odaillő, de örülök, hogy ilyen jó a felfogásod. :)
2013. ápr. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!