Miért tagad le egy 16éves lány valamit, ha ő csinálta?
Szia!
Köszi a választ,már a beszélgetések megtörténtek többször is és pont azért nem értem,mert ha csinált is valamit,sose volt megbüntetve!Lehet,hogy ez volt a baj,ha párszor bünti lett volna,most bevallaná a tetteit?Jaj,nem értem én ezt a lányt!
biztos hogy nem vallaná be
méginkább nem
valszeg ez a föggetlenedés jele lehet
nem köt mindent az rorrodra -még erre tippelnék
vagy szimplán letagadja amit csinált?
fontos dolog ez, vagy vmi apróság?
ha végképp nem jössz rá miért csinálja, négyszemközt, nem megszégyenítve, egyszerüen kérdezd meg tőle (de érdeklődve, ne vádlón!)
Köszi a válaszokat!
Hát a félelem szóba se jöhet,mert nincsen mitől tartania!
Egyébként apróságokat is letagad meg nagyobb dolgokat is!Pl.megkérdezem tőle,hogy te etted-e meg az utolsó kiflit,arra is azt mondja,hogy nem,pedig láttam,hogy ő ette meg!Na és,ha megette,legalább jólakott,de miért mondja,hogy nem!?Bármit kérdezek tőle,sose mondaná meg az igazat!Notórius hazudozó?Vagy tetszik neki,hogy füllenthet?Mire jó ez?:((((
Szia!
Köszi a válaszod!Én még igy se értem,mert nem vagyok egy papolós tipus,egyszer kérdezek,közlöm a tényeket és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!