Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire szívesen...

Kamaszok, mennyire szívesen beszélgetnétek egy sokak által utált iskolatársatokkal az ismerőseitek szeme láttára?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az iskolában, ha lenne egy évfolyamtársatok mondjuk, akiket sokan utálnak valamiért, vagy valami pletyka terjeng róla, de nektek nem lenne vele semmi bajotok és hajlandóak lennétek vele beszélgetni, akkor mennyire zavarna, hogy ha látnák azt mások is, hogy azzal az utált emberrel beszéltek? Nem félnétek attól, hogy emiatt titeket is megutálnak páran?
2013. febr. 23. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem akarok álszent lenni, szóval bevallom, engem először nagyon is zavart ez a dolog. Már csak azért is, mert régebben mindig én voltam az az ember, akivel ciki volt szóba állni, és az új suliban ugye mindenki tiszta lappal indult, én pedig próbáltam megfelelni a "játékszabályoknak". De aztán szépen lassan rájöttem, hogy nem éri meg. Mostmár azzal beszélgetek, akivel akarok. Természetesen látom, ahogy néhányan ferde szemmel néznek rám olyankor, de be kellett látnom, hogy nem érdemes az ő véleményükkel foglalkozni. Ők olyanok, akik amúgy sem kedvelnének, akkor sem, ha nekik tetsző emberekkel állnék szóba, tehát teljesen mindegy. Tudom, könnyű ezt mondani, de tényleg ne ess abba a hibába, hogy úgy viselkedsz, ahogy mások elvárják, nem pedig úgy, ahogy te szeretnéd!

16/L

2013. febr. 24. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Nos, ha én sem szívlelem az illetőt, értelemszerűen nem fogok más hatást kelteni csak azért, hogy dacból ússzak szembe az árral. Köztem és a tavalyi osztályom jelentős része között az volt a különbség, hogy az ő utálatuk mintegy ragályként terjedt emberről emberre, mondhatni ok nélkül, míg én szerettem inkább személyesen kipuhatolni, létezik-e egyáltalán a probléma avagy csak a menőarcok kreálták-e. Így jutottam el odáig, hogy egyes "született vesztesekben" pozitívan kellett csalódnom. Nem mondom, hogy nem piszkálták a csőrömet a kötelékeimnek szóló negatív megjegyzések, de pusztán ennyiért nem voltam hajlandó lemondani senki barátságáról, sőt miután a helyzetüket elfajultnak láttam, még ki is álltam értük.

Egyszóval nem, nem befolyásolna a nyáj akarata.

2013. febr. 25. 00:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Miután rólam is pletykák keringenek az iskolámban, abszolút nem zavarna, ha egy ilyen emberrel beszélgetnék.
2013. febr. 28. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem csak megtenném, de meg is teszem. Szegényt sajnálom, mivel nincsenek nagyon barátai, de alapjában véve jó fej. Így elvagyunk. :D
2013. ápr. 9. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!