Nagyon átlátszó?
bár én már nem vagyok kamasz, most még is segítséget kérnék...
20 vagyok, és beleestem a tánc oktatómba... heti 1 alkalommal tanít. Sajnos van barátnője, így esélytelen a szitu, de olyan jó érzés vele táncolni, hogy az sem érdekel, hogy foglalt.
A kérdés:
Tegnap beiratkoztam egy másik táncra, amit szintén ő tanít. A kettő tánc nagyon is egybe illik, latin táncok.
Ő nem tudja, hogy bejön nekem. Szerintetek mennyire átlátszó, hogy ismét olyan órára iratkoztam be, ahol ő tanít?
Annak venné, hogy nagyon szeretem a táncot, vagy átlátna a "szitán"?
nem akarok a sráctól semmit... tetszik, kedvelem, de nem kezdenék ki vele, éppen azért, mert van barátnője. De többet szeretnék vele táncolni.
Eszemben sincs rá hajtani.
szerintem inkább azt az egyet is hagyd abba amit épp csinálsz,válts tanárt!
Most még azt mondod, hogy semmit sem akarsz csak együtt táncolni,aztán ez könnyen tovább "fajulhat".
Csak gondolj bele a barátnője helyébe...te is tudod nagyon jól, hogy a sok együtt táncolásnak nem lesz jó vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!