Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek miért érdeklem őt...

Szerintetek miért érdeklem őt ennyire?

Figyelt kérdés

Már a gimnázium végén járok és van egy ofőm, aki már évek óta nem hagy békén engem. Nem rossz értelemben feltétlenül, de számomra zavaró és nem is értem igazán, hogy miért van ennyire elfoglalva velem.

Az ő állítása szerint ( ezt már régebb is mondta ) én egy nagyon értelmes és intelligens személy vagyok és nagy kár, hogy az utóbbi években elhanyagoltam a tanulmányaimat.

Csakhogy ez a beszélgetésünk már évekkel ezelőtt is megvolt, már akkor a tudtára adtam, hogy engem az iskola nem köt le annyira, amennyire ő szeretné, és hogy nekem megvan a saját életem, ezért feleslegesen strapálja magát.

De nem, úgy látszik még most, az érettségi küszöbén sem hagyja abba az aggódását és a törődését velem kapcsolatban, nekem meg már enyhén kínos ez az egész. Nem én vagyok az egyetlen, aki rosszabb utakra tért a diákjai közül, de ő csak velem van elfoglalva.

Ez az egész nem kicsit megalázó számomra, hogy én vagyok az egyedüli, akin egy osztályfőnök csüng.

Mit gondoltok, ebben az esetben tényleg ennyire érdekelhet egy ofőt egy diáknak az élete ?

2013. febr. 2. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Tényleg érdekelheted ennyire. Én is tanár vagyok félállásban, és nagyon sajnálnám, ha látnám, hogy van valaki, akiben sokkal több van, mint amennyit magából kihoz, ő meg szarik rá. Érdekes a hozzáállásod és a kijelentésed, hogy "nekem meg van a saját életem"... a suli is a TE életed! Nem neki teszel szivességet a tanulással. Ő csak segíteni akar neked minden tőle telhető eszközzel, mert később már nem lesz rá lehetőséged, hogy megtedd, amit most elszalasztottál. Én is sajnállak, ha valóban több, jobb lehetnél, és nem hoztad ki magadból a maximumot. Nagy kár. N28
2013. febr. 2. 10:07
 2/3 anonim válasza:
D*gd meg!
2013. febr. 2. 18:24
 3/3 B25 ***** válasza:
Mert tudja hogy te nem vagy hülye. Hanem tudja hogy okos és értelmes vagy csak gondolom lusta. Nem akarja hogy ezért menjen az életed tönkre.
2013. febr. 2. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!