Mit csináljak? Pénz-pénz kapcsolat.
Anyám megtudta ,hogy az egyik nap egyedül tettem az Isis Intercity 1.osztályán a kb 240 km-ert. Rajtam kívül még 2 utas volt. Szombathely-Budapest Keleti pu
Ezért nagyon ideges lett ,mert nem a többivel osztálytársammal mentem. Összesen 3-man voltunk a Apmz 10-71 vasúti kocsin.
Folyton ellenőriznek ,hogy kivel levelezek, meg ,hogy kivel SMS-ezek. Nagyon szigorú lett ezért.
Annyira rosszul esik ,hogy alig van magánéletem , mondtam neki , és anyám azt felelte ,hogy az ez van.
Gondolom ,miért egy szép,szegény,okos lányért, szerelmes vagyok bele aki nem gazdag.A lány szülei el tudnának menni munkahelyre ,de lusták, pedig lenne munkahely, sokan el tudnak menni arról a körnékről. Hiába próbálom anyámnak magyarázni, majd ha 20 éves leszek benősülök a pénzért,iparért,gazdaságért ,de minden hiába.
Anyám és apám rengeteget dolgozik , a lány szülei meg nem, pedig van munkahely, sokan el tudtak menni dolgozni.
Különben megértem őket, majd ha nagy leszek tudom majd a dolgom. Csak még ez az első szerelem. Anyám még azt is mondta, hogy vegyek el valaki nagy valakinek a lányát nagy főnökét akár MÁV-ost akár BKV-st,aki sokat lop ,sikkaszt és engem is betesznek.
A apám is így van a pénz,gazdaság,ipar,mezőgazdaság, gyárak stb megmarad, de a szerelem elszáll.
De az én szerelmem nem múlik el nagyon szeretem.
Az osztály legjobb tanulója vagyok ,Vasutas iskola. Így jogos ,hogy betennének magasba, a vejüket. Mivel nekünk is van pénzünk így pénz pénzhez menyjen.
15/F
Legalább akkor írnál ekkora hülyeséget, ha tudnál írni! Majd 1-2 év múlva! Addig csak olvass! Aztán majd talán érteni is lehet, amit mondani akarsz!
Azon túl, hogy az ötleted erkölcsileg és szellemileg is megkérdőjelezhető, más nem jött át. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!