Szent István Gimnázium? Írásbeli, szóbeli?!
Nem ismerem az iskolát, de ne izgulj. Ha otthon sikerül jóra megírni akkor biztos élesben is menni fog.
Amúgy a szóbelivel kapcsolatban kérdezősködj, hátha tudja valaki.
Mikor én felvételiztem csak két helyre kellett szóbeliznem. Az egyiken csak elbeszélgetés volt. Oda a szülőnek is kellett menni és olyan kérdéseket tettek fel,hogy milyen a családom és miért szeretnék odamenni. Ez egy egészségügyi suli volt.
A másik ahova jelentkeztem ott inkább az általános műveltséget nézték. Ez egy hmm asszem pedagógusi pályára felkészítő gimi volt.
Itt énekelni kellett, verset mondani és műtárgyakat/festményeket felismerni.
Így nem tudom mit fognak kérni,de egy rövidebb verset megtanulhatsz hátha szükséged lesz rá. Mondjuk Ady Fekete zongoráját :)
De tényleg kérdezd meg azokat akik még odajelentkeznek vagy figyeld a suli honlapját, esetleg oda is kiírhatják :)
Melyik városban?
Nyílt napon nem mondták? Oldalukra nincs kiírva? Esetleg telefonon megérdeklődni? ;)
Én is holnap írom.. sok szerencsét.. :D
És én pont a SZIG-ben.. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!