Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi pénzt illik adni egy...

Lívia86 kérdése:

Mennyi pénzt illik adni egy nyolcadikból ballagónak, hogy az ne legyen se túl kevés se túl sok?

Figyelt kérdés
Kiegészítésként a mostohalányomról van szó, aki nem igazán tartja velünk a kapcsolatot, azt mondja mindig nem ér rá, mert nagyon elfoglalt.
2013. jan. 15. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly ballagtam és kijelentettem, hogy nem kérek nagy virágcsokrot se semmi felhajtást.

Apám meg nagyanyám váltig csak azt hajtogatta , de igen meg ez milyen nagyon nagy esemény. Nézőpont kérdése.. számomra ez nem volt nagy dolog, elballagtam szevasz.

Volt egy kisebb ebéd, mit ad mit nem persze nagy virágcsokrot kaptam [kivéve anyától ő megértette a kérésem ] illetve keresztanyámtól kaptam 10.000-ret ,amit abszolút feleslegesnek tartottam.

Persze kinek mi, szerintem nincs olyan hogy illik pénzt adni,de ha nagyon szeretnél akkor olyan 5-10.000-nél semmiféleképpen ne többet.

15\l

2013. jan. 15. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Szegény 2. biztos cigó, hogy ekkora esemény az általános iskola elvégzése...

Én anno kaptam pár csokrot, az utcán mentünk egy kört, a felét visszanyomtam a szülők kezébe, mert nehéz volt meg álltunk még bent egy csomót, mit szorongassam. Aztán volt itthon valami kis közös kajálás meg valamennyi pénzt kaptam talán... Nem tudom, nem hagyott bennem mély nyomokat.

2013. jan. 16. 10:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. jan. 16. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!