Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem akarom hogy megbuktasson....

Nem akarom hogy megbuktasson. Mit tudok csinálni? Kamaszok nektek melyik tantárgy nem az erősségetek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és nyolcadikos,a kémia kivételével minden tantárgyból hármas vagy négyes vagyok inkább négyes. Tavaly év végén 3,9 volt az átlagom. Kémiából kettes voltam. A kémiatanárom megbuktat félévkor ha a keddi dolgozatom nem lesz legalább 4-es. A tanár szerint lusta vagyok tanulni azért nem jók a jegyeim. Az eddigi kémia jegyeim: 1,2,3,1,2(a két kettes témazáró)

Teljesen hülye vagyok a kémiához, hiába tanulom egyszerűen nem értem. Minden szombaton megyek korrepetálásra.Aki korrepetatál azt mondta hogy egész jól tudom az elméletet és ha rájövök a lényegére akkor menni fog gyakorlatban is.

Mit csináljak? Szakközépiskolába szeretnék jelentkezni de ha megbukok nem fognak fölvenni.

2013. jan. 6. 17:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nyolcadikba épp hogy átmentem kémiából..amúgy a többi jegyed jó akkor biztos felvesznek egy jó suliba.Nekem 3.6 volt az átlagom és fel is vettek egy jó suliba.viszont mostmár bánom hogy nem egy gyengébb suliba mentem..amúgy nekem a fizika,földrajz és kémia ami soha nem ment..most 9.es vagyok fizikából és föciből bukásra állok.kémiából viszont 4es de ezt csak a padtársamnak köszönhetem.

Szóval próbálj meg mindent beleadni,hogy meg legyen a kettes ha tényleg nagyon nem megy csak azt tudom ajánlani hogy puskázz:S:)

2013. jan. 7. 00:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem igazából a kémiával volt gondom, de most már nincsn szerencsére, csak első 2 évben volt.

Sorozatban írtam az egyeseket, meg ketteseket. Pedig 4,5 felett volt az átlagom mindig.

18/l

2013. jan. 7. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Akinek általános iskolában még magántanár mellett is gondja van bármilyen tananyaggal, azzal komoly tanulási problémák vannak...
2013. jan. 8. 11:28
 14/16 anonim válasza:
1+1+2+2+3=9:5 az egyenlő, 1,4. Az nem valami fényes átlag :/ De ha már ilyen jó vagy sokmindenből, hajts rá a kémiára, inkább azokat a tantárgyakat hanyagold amikből biztos ötös vagy.
2013. jan. 12. 09:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Tegnap az egyik szünetben kiosztotta a fél év miatt. 3-as lett. Hétfőn kiderül amikor kiosszák a félévit hogy megbuktatott vagy nem.

köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 12. 10:04
 16/16 A kérdező kommentje:

megkaptam a 2-est :)

az osztályfőnököm szerint felvesznek oda, ahova szeretnék menni.Az átlagom 4,1 lett

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!