Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket (elsősorban az érintet...

Titeket (elsősorban az érintetteket) zavar ha fiatalabbnak néztek ki a korotoknál?

Figyelt kérdés

Mert én 15 éves fiú vagyok és kb 13 nak nézek ki de van 2 15 éves ismerősöm az egyik 12 nek a másik 10 nek néz ki.

és amikor látok pár 15 évest akik kinéznek 16 17 nnek az nayo idegesít

2013. jan. 6. 13:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen bosszantott engem is.

Még fősulin is, 21-22 évesen középiskolásnak néztek, olyan 17-18-nak. Aztán mikor a lányommal voltam terhes, akkor bementem egy baba-mama-tini boltba terhesnacit venni, pocakom még alig volt, de már nem volt kényelmes a nadrágjaim nagy része, az eladónak mondtam hogy rövid nadrágot szeretnék, erre hozott nekem egy kis falatka rövidnadrágot, amit a tinik hordanak....majdnem kinézett a boltból mikor mondtam neki döbbenten, hogy terhesnacit keresek, ő kb 16nak nézhetett, 26 voltam akkor.

Most nyáron egy bácsika megállított a városban, hogy már elnézést, de olyan szépek az ikerfiaim (2 évesek voltak nyáron), és hogy ilyen fiatalkán milyen szépen bánok velük, meg stb. Visszakérdeztem hogy miért, mennyinek tetszik gondolni? 23-nak!!!! 31 vagyok!!!! Hát jót tett a lelkemnek! :-)))

Mást nem tudsz tenni, mint korodnak megfelelően próbálsz öltözni, és vársz. Ahogy előttem is írták, hidd el, később ennek még nagyon fogsz örülni.

2013. jan. 7. 22:51
 12/14 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 15:33

nem én nézek ki olyan borzasztó kicsinek

hanem az 1 ik haverom de az tényleg 10 nek néz ki am köszi a választ

2013. jan. 8. 11:58
 13/14 anonim ***** válasza:
tényleg, bocsi :D de nagyon félreérthetően írsz!!
2013. jan. 9. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem valamennyire zavar. Egy hónap híján 16 vagyok, és bármit csinálok 12-nek néznek. Manapság meg a korosztályom 18-19-nek néz ki.ű
2021. szept. 4. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!