Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért van az hogy ilyen a mamám?

Mért van az hogy ilyen a mamám?

Figyelt kérdés
11 éves fiú vagyok és általában ha mérges vagyok akkor mindenkivel kiabálok de ezt egy kérdésemben már leírtam! Szóval az úgy van hogy mindig azt mondja hogy egyik kamasz se olyan mint én, egyszer a unokaöcsémnek estem mert mindig menőzik és idegesít engem, alig tudott leszedni a mamám róla, és 2x ráütött a fenekemre, nos ez a gond hogy azt hiszi hogy annyira fáj -.- Persze az unokaöcsém aki 8 éves fiú, mindig menőzik de amikor neki esek mindjárt kussba marad a képe! Mondtam már a mamámnak hogy kaptam már egy öklöst a képemb egyszer a suliban és még nem is fájt, egyszerűen 6 éves hisztis kisgyereknek néz! Mért csinálja ezt? Amúgy 63 éves!
2009. aug. 27. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ilyen ügyes vagy 11 éves korodra , könnyen rájöhetnél, hogy ököllel nem lehet problémát orvosolni; anyukád meg aggódik 63 évesen. Másik dolog, hogy nem tollas a legtöbb ember háta , úgyhogy igen korszerű válaszokra számíthatsz! Ráérőidődben nézd meg , ez mit jelent :)

2009. aug. 27. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt a kutya elásva: Általában mérges vagy és (hisztis), és ez váltja ki nagyid haragját, Változz meg, ne verd a tesód lássa nagyi h megváltoztál és kezdessz komolyodni.

Sajnos én itthon nem jöttem ki senkivel így katona lettem,(most békeidőben vagyok itthon) és a távollétem alatt a szüleim és családom rádöbbentek, arra h ők üldöztek el maguk mellől. Legalább neked legyen jó életed :) és soha ne gyűlölködj a család előtt mert az a legfájóbb.

Sok sikert

Üdv.:Zsolt 24/F

2009. aug. 27. 10:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, ő nem az anyukám.
2009. aug. 27. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:

valahogy kezelni kellen az agressziódat

nem azt mondom, hogy neked van bajod, simán lehet, hogy a környezeted, anyukád, stb - amit mi nem ismerünk - vagy ilyen. Az is látszik, hogy ez az egész téged is zavar, sajnos később még rosszabb lesz

úgyhogy szerintem gyermekpszichológus

írj egy mail-t pl. a Nők Lapjába, kb. hasonló módon amit ide is leirtál, és kérd meg hogy segítsenek neked. segíteni fognak

2009. aug. 27. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor a nagymamád? azt mondanám ha most anyuka irna, hogy sok-sok szerettettel, és türelemmel, és sok törődéssel rendebe tudna hozni téged. úgy gondolom otthon sok indent nem kapsz meg, (nem anyagi dolgokra gondolok) amit ennyi idősen még igényelnél - a leleked mélyén bizonyosan.

keress egy pszichológust

mint írtam Nők lapja, vagy van segély szolgálat amit felhívhatsz, de kérhetsz segítséget a suliorvostól is, nem fog kinevetni vagy elküldeni. vagy egy tanároddal beszélj, akit szeretsz és megbízol, és meg is hallgat, már ha van ilyen.

2009. aug. 27. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Kis elkényeztetett, féltékeny, hisztis kölyök vagy, ezért. Hagyd békén szegény nyolc éves unokaöcsédet, nehogy ő is ilyenné váljon.
2009. szept. 26. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondolom te egy 10 éves vagy!
2009. szept. 26. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:

hát azért nem tudom hogy mi jogon kiabálsz mindenkivel mikor ideges vagy?szerintem megkéne beszélned vele hogy mivan...

és talán azért néz annak mert úgy viselkedsz.semmi sincs VÉLETLEN.

2009. szept. 27. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
pff mert a 10 meg 11 között akkora nagy különbség van... :D :D
2010. máj. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!