Baj ha néha kiborulok?
Teljesen érthető, hogy ki vagy borulva! DE: ezek csak tanácsok: 1. Biztos sok gonja van A BARÁTODNAK IS, DE EGY BIZTOS KAPCSOLATBAN MINDENKÉPP ÜLJETEK LE ÉS BESZÉLJETEK RÓLA HÁTHA TUD SEGÍTENI! Biztos szeretnek a szüleid csak nehéz nekik több gyereket nevelni ez persze nem ok arra, hogy ne szeressenek. Nem csak úgy érzed, hogy nem szeretnek? Anyukád és apukád is biztos a lelke mélyén arra vágyik, hogy haza mennyi és őtöleld őket. Az, hogy a születésnapodról elfelejtkeznek elég szomoró, mert ha anyagilag nem is legalább egy boldog szülinapot kicsim mondhattak volna! Tudom, hogy nagyon rossz ha elválnak a szülők, de a ti esetetekben lehet ez lenne a legjobb megolds! Nem tudom a tesóid mennyi idősek és te hány éves vagy. De mindenképpen válalj munkát ha elmúltál 16 diákszövetkezetnél ha nem adok pár hasznos tippet: hirdest meg azokat a holminak a teszveszen vaterán vagy a zsibvásáron(nem fizetős) amik már nem kellenek! Nyomtass lapokat, hogy mindent megcsinálasz amit meg tudsz: kutyasétáltatás, locsolás, takarítás stb! Hidd el lesz rá jelentkező! Kérdezd meg az idős néniket, hogy kell-e valami segítség. Kölcsönözd ki a könytárből Nógrádi Gábor: A pénz nem a fákon nő cimű könyvet. Lehet, hogy gyerekeknek szól, de nagyon jó tippek vannak benne olvasd el! A sok titkolózás se jó! Beszélj a szüleiddel vagy valakivel a gondjaidról. Egyáltalán nem mindennapos! A Pszichologust ki fizette? Arról mindenképp beszélni kéne a szüleiddel csak nem harapják le a fejedet, mert megpróbáltad feldolgozni a történteket! Nem kell intézetbe menned ha: vissza mész a szüleidhez, találsz egy rokont(messzi-közeli) aki befogad! Valaki csak van akit érdekelsz! Ne haragudj a csúnya kifejezésért!
12/L
Erre nem is tudom mit irhatnék. Uramisten. Nagy akaraterőd van, és ez jó dolog. Hogy nem adod fel. Nagymamád súlyos beteg, és tudod hogy meg fog halni, vagy csak félsz ettől? gondolom nagymamáddal mindent megbeszélsz. nyugodtan beszélgess a problémáidról a barátaidnak, azért vannak, hogy hozzájuk fordulhass.
Edződdel milyen viszonyban vagy? Vele is beszélgethetsz a gondjaidról.
előttem író azt mondja nem mehetsz intézetbe, de mehetsz
Eléggé beteges szegény...szóval még azt sem mondhatom h egy évig még jó mert nem tudom...akár holnap is lehet...
Az edzőmmel szoktam beszélni, de nem hiszem hogy tudna segíteni...de megprobálom, hátha mégis....De ha nem javul a dolog, akkor most mehetek e valahova máshova, vagy muszály a szüleimhez menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!