Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj ha néha kiborulok?

Baj ha néha kiborulok?

Figyelt kérdés
Néha nagyon ki tudok bukni...És soknak érzem a dolgokat...félek a barátommal megosztani a gondjaimat, mert neki is van elég...minek fárasszam az enyéimmel...meg ezek olyan alap gondok...amik nem kis terhek...én nem élek a szüleimmel, de nem is szeretnék, mert tudom h nem szeretnek...különbséget tesznek köztem és a tesóim között:( A születésnapomat is elfelejtették...És ha itt vagyok náluk hétvégén mindig csak ordítoznak és veszekednek...ez nem csak nekem hanem a tesóimnak is megterhelés, így miattuk is aggódom.De anyagi gondjaink is vannak...a suliba is néha az oszt.pénzt se tudjuk befizetni:( Én gondoskodom a nagyimról is, vele élek. Évközben tanulni nehezen tudok...de nem vagyok rossz tanuló...Sportolok is, versenyszerűen, az is elég jól megy, de sok időt és energiát igényel, de legalább leköti a gondokról a figyelmemet...de néha az is sok...És egyszer edzés után hazafelé menet (3 éve) meg is erőszakoltak...sokat jártam pszichologikushoz is...de a szüleim nem tudtak róla...:(És abban a tudatban kell élnem , ha meghal a nagyim nekem intézetbe kell mennem...amit nem akarok:( És mindenki csak azt látja h ki vagyok borulva...meg h nem kellene...de nem tudom h igazuk van e?
2009. aug. 26. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető, hogy ki vagy borulva! DE: ezek csak tanácsok: 1. Biztos sok gonja van A BARÁTODNAK IS, DE EGY BIZTOS KAPCSOLATBAN MINDENKÉPP ÜLJETEK LE ÉS BESZÉLJETEK RÓLA HÁTHA TUD SEGÍTENI! Biztos szeretnek a szüleid csak nehéz nekik több gyereket nevelni ez persze nem ok arra, hogy ne szeressenek. Nem csak úgy érzed, hogy nem szeretnek? Anyukád és apukád is biztos a lelke mélyén arra vágyik, hogy haza mennyi és őtöleld őket. Az, hogy a születésnapodról elfelejtkeznek elég szomoró, mert ha anyagilag nem is legalább egy boldog szülinapot kicsim mondhattak volna! Tudom, hogy nagyon rossz ha elválnak a szülők, de a ti esetetekben lehet ez lenne a legjobb megolds! Nem tudom a tesóid mennyi idősek és te hány éves vagy. De mindenképpen válalj munkát ha elmúltál 16 diákszövetkezetnél ha nem adok pár hasznos tippet: hirdest meg azokat a holminak a teszveszen vaterán vagy a zsibvásáron(nem fizetős) amik már nem kellenek! Nyomtass lapokat, hogy mindent megcsinálasz amit meg tudsz: kutyasétáltatás, locsolás, takarítás stb! Hidd el lesz rá jelentkező! Kérdezd meg az idős néniket, hogy kell-e valami segítség. Kölcsönözd ki a könytárből Nógrádi Gábor: A pénz nem a fákon nő cimű könyvet. Lehet, hogy gyerekeknek szól, de nagyon jó tippek vannak benne olvasd el! A sok titkolózás se jó! Beszélj a szüleiddel vagy valakivel a gondjaidról. Egyáltalán nem mindennapos! A Pszichologust ki fizette? Arról mindenképp beszélni kéne a szüleiddel csak nem harapják le a fejedet, mert megpróbáltad feldolgozni a történteket! Nem kell intézetbe menned ha: vissza mész a szüleidhez, találsz egy rokont(messzi-közeli) aki befogad! Valaki csak van akit érdekelsz! Ne haragudj a csúnya kifejezésért!

12/L

2009. aug. 26. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok hibáért csak sietek! Minden jót! Remélem tudtam segíteni!
2009. aug. 26. 15:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Hidd el tudom hogy nem szeretnek...vannak jelek erre...mondjuk jó lehet gyerekesnek hangzik, de tesóméknak ad puszit lefekvés előtt nekem nem...és ez sz@rul esik...a pszichologikus meg iskolai volt, nem kellett fizetni...és nincs senki akihez mehetnék...
2009. aug. 26. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Te tudod, de nem lehet, hogy kinőttél már a jóétpusziból? Nekem se ad és csak 12 vagyok. Anyudnak apudnak nincs tesója?
2009. aug. 26. 15:55
 5/10 A kérdező kommentje:
14, de lehet h kinőttem de azért jól esne...Igen mind két szülőmnek van testvére
2009. aug. 27. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Értem, de akkor ha jóban vagy vagy ha nem is még mindig jobb mint egy teljesen idegen helyen lenni ha meghal a mamád kérdezd meg őket, hogy nem mehetnél-e hozzájuk! Kétlem, hogy anyukád végignézni, hogy intézetbe kerülsz. Sőt nem is mehetsz intézetbe úgy hogyha van anyukád és apukád akkor náluk helyeznek el. 18 éves korod után meg már szabad vagy!
2009. aug. 27. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Erre nem is tudom mit irhatnék. Uramisten. Nagy akaraterőd van, és ez jó dolog. Hogy nem adod fel. Nagymamád súlyos beteg, és tudod hogy meg fog halni, vagy csak félsz ettől? gondolom nagymamáddal mindent megbeszélsz. nyugodtan beszélgess a problémáidról a barátaidnak, azért vannak, hogy hozzájuk fordulhass.

Edződdel milyen viszonyban vagy? Vele is beszélgethetsz a gondjaidról.

előttem író azt mondja nem mehetsz intézetbe, de mehetsz

2009. aug. 27. 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha kiskorú és él az apja meg az anyja is akkor mért kellene neki intézetbe mennie???
2009. aug. 28. 07:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Eléggé beteges szegény...szóval még azt sem mondhatom h egy évig még jó mert nem tudom...akár holnap is lehet...

Az edzőmmel szoktam beszélni, de nem hiszem hogy tudna segíteni...de megprobálom, hátha mégis....De ha nem javul a dolog, akkor most mehetek e valahova máshova, vagy muszály a szüleimhez menni?

2009. aug. 28. 15:59
 10/10 anonim ***** válasza:
nem, nem muszáj
2009. aug. 29. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!