Mindegy .. lényeg a lényeg,amit leírtam és szerintem az mennyiség sör sem kéne, de m1.. Végül is minden embernek más a nézetei, de szerintem nem felfoghatatlan hogy miért gondolom ezt így ..
Na mindegy.. azt hiszem erről elég szó esett itt.
2012. dec. 29. 22:35
12/19 anonim válasza:
Am én ezt miért bánnám meg? Szüleim is ezt csinálták és nem hinném h bármi gondjuk is lenne emiatt. Simán ledoktoráltak és jó állásuk van. Nekem ez a példa ami elég pozitív (am szüleim örülnek is ha elmegyek valami buliba, pls univba).
2012. dec. 30. 01:55
13/19 anonim válasza:
nem 14 éves kortól kell bulizni okostojás hanem 17-18 éves kortól plusz főiskola,egyetem alatt egy 14-15 éves mozizzon,menjen el szülinapi buliba,osztálybuliba ennyi elég
2012. dec. 30. 08:23
14/19 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak egy lúzer vagy akinek nincsenek haverjai és ilyen szövegekkel nyugtatod magad. Szomorú :/. (ezt a fantörpikus, okostojás szöveg is alátámasztja)
2012. dec. 30. 17:55
15/19 anonim válasza:
már bocs egyszer sem írtam,hogy fantörpikus és nem vagyok lúzer,azért mert taknyosként nem buliztam?? bulizok eleget 17-18 éves korom óta
2012. dec. 30. 18:13
16/19 anonim válasza:
A fantörpikust én írtam.. nem hinném, hogy ezen a szón ennyire fen kéne akadni..
Amúgy meg szomorú a te személyiséged szerintem és a magadfajták életmódja..
És bocsi az okostojás szövegért, nekem legalább van valami sütnivalóm. Éppen ezért be is fejezem most a vitát,mert több eszem van annál, hogy a gyakorin vitatkozzak veled..
2012. dec. 30. 18:17
17/19 anonim válasza:
Ha ennyire okos vagy ;)
2012. dec. 30. 20:10
18/19 anonim válasza:
Milyen volt? Beengedtek? Én nem voltam. És a többiektől is kérdezem hogy jó volt e a szilveszter?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!