Nagyon unatkozom! Ötletek? FONTOS!
Sziasztok! :)
Szóval, tudom, hogy itt a karácsony, meg minden, de én még is unatkozom. Hozzánk ne jöttek rokonok, szóval, csak itthon ülök, és nézek ki a fejemből. Már mindennel próbálkoztam, ami eszembe jutott... (Na jó, azért nem olyan hosszú a lista, de leírom.) Szóval: aludtam, néztem karácsonyi filmeket, zenét hallgattam. A barátaimmal nem tudok találkozni, mert az összeshez ellátogattak a rokonok, csak hozzánk nem, és Ők a családdal vannak most elfoglalva... Nem tudok mit csinálni, és előreláthatólag ez az egész szünetben így lesz. Nem szeretném elpocsékolni a szünetemet, mert eddig csak erre vártam... :) Fűzni nem szeretek, és nincs is lehetőségem, nem is vagyok hozzá elég kreatív, olvasni sincs kedvem.. HELP :)
szia!
mintha csak magamat látnám,eddig ez a legpocsékabb karácsonyom,szünetem,szerencsére pénteken megyek diákmunka ügyben állásinterjúra,ez tartja bennem a lelket,én is unatkoozm,nálunk se volt senki,barátokat meg nem akarom zaklatni,mert mindegyiknek családi programja van,már én se tudom,mit kezdjek magammal
Őrüljünk meg együtt! :)
Hmm, érdekes.. Pedig azt hittem, hogy az egész országban én vagyok az egyetlen "szerencsétlen" :(
Én is így vagyok, eddig talán ez a legpocsékabb karácsonyom, mert idén se hozzánk nem jött, és mi sem mentünk rokonokhoz.
A barátnőm nem ér rá.. Most én elkezdtem a napokban ilyen végigjátszásokat nézni magyar kommentárral [egészen pontosan: Penumbra Black Plageu] , ami szinte olyan mint egy film,de most megint kezdek uncsizni.
Holnap mondjuk megyek anyához szval jó lesz, de amúgy semmi nem jut eszembe... Sétához többen kellenénk,mondjuk kedden voltam anyával.. most elkezdtem olvasni egy könyvet, de valahogy az sem köt le.
Szóval keresem a helyem,de semmit sem köt le így sajna tanácsot sem tudok adni,de csak kitartás!!!
15\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!