6-dik osztályba lépő gyereknek milyen és mekkorra nagyságú füzetekre lesz szüksége? Esetleg egyéb dolog?
nekem kb így volt (remélem nem hagyok ki semmit)
irodalom: 2 kicsi vonalas
nyelvtan: 2 kicsi vonalas
matek: 2 nagy kockás, 1 nagy sima
német: 2 nagy füzet, 1 szótár (emelt óraszámban tanulom)
technika: 1 kicsi sima
rajz: 1 nagy vázlatfüzet, egy nagy sima (műv. történet)
történelem: 2 kicsi
angol: 1 nagy vonalas, 1 szótár
biosz: 2 sima füzet
Dogafüzet: 1 vonalas (töri), 1-1 vonalas (magyar)+egy olvasónapló!, nagy vonalas (német, emelt), sima, kockás (matek)
De sztem mindenhol más.
asszem nem hagytam ki semmit. ha mégis, akkor írj! nem tudom, spirál vagy sima füzetet vesztek-e, én sima füzetekben számoltam!
Én sosem figyeltem mit akar a tanár. Mindig olyan füzetet vettem amibe kényelmesen tudok írni és nem olyat amit a tanár kér. Jó persze nem vonalas füzetbe írtam matek órán de nekem ne mondja meg egy tanár hogy A5 vagy A4-es spirál nem spirál legyen a füzetem.
Olyan füzetet vegyél amibe a gyerek kényelmesen tud írni és nem szakad meg amikor 10 füzetet cipel a könyveivel.
Itt már nem mondják meg mi kell.
Nálunk mgmondták hogy mit AJÁNLANAK, aztán vagy azt veszed vagy nem. Amibe a legjobban tud irni;)
"Itt már nem mondják meg mi kell."
nálunk minden évben megadták, kivéve 5. osztály után. de am mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!