Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fanszőrzet borotválásáról ti...

Fanszőrzet borotválásáról ti kivel beszéltek? Olyan kínos erről beszélni.14, L

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 10:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Jesszus már egyből azon jár az eszetek, hogy a leányzó szexuális kapcsolat miatt akarja szőrteleníteni magát.

Az senki fejében meg nem fordul, hogy esetleg zavarja.

Na, hogy a kérdésre is válaszoljak.

Ez nem divat kérdése, hanem egyéni kényelem és megítélés kérdése.

Én 27 éves vagyok és van egy 3 éves leányzóm.

Én személy szerint mindig teljes szőrtelenítést végzek.

Bár több kozmetikus barátnőm is van, én a gyantázást érzem kínosnak, ezért én évek óta borotvával dolgozom. Nem lett erősebb a szőr, nem lett szőrtüszőgyulladásom.....egyszerűen csak gyakrabban kell végezni a műveletet.

Ha a személyes higiéniád miatt szeretnél szőrteleníteni, akkor ess neki. Vegyél egy borotvát, gélt és szépen nyugodtan, óvatosan gyakorolj.

Ha édesanyáddal olyan a viszonyod, beszélj vele.....fontos a jó kapcsolat,a bizalom kiépítésében ez is.

Legalábbis én olyan nagylányosnak éreztem magam amikor anyával erről beszéltünk. Teljesen laza volt, és később is mindig és mindenben kikértem a tanácsát.

Jó ha valakire támaszkodhatsz majd a következő években.

Édesanyád tudja, hogy kamasz vagy, és ne félj nem fogja meglepni őt, ha ilyenekről kérdezed.

2012. dec. 23. 11:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2012. dec. 23. 12:24
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Én nyári szünet óta borotválom:) És nem azért mert bárkivel is leakarnék feküdni!!! csak higénikusabb szerintem meg amikor megvan akkor is sokkal higénikusabb ha nem szőrös:) persze ez az én véleményem én nyáriszünetbe még csak 12 voltam de nem érdekelt mostmár betöltöttem a 13-at és én 1 héten 2-3-szor szoktam nem muszáj olyan sűrűn csak én nem hagyom,hogy megnőjjön:)
2012. dec. 23. 14:21
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Lepontozhattok,de nem higénikusabb és egészségesebb ha csupasz én nem azt mondom,hogy erdő legyen ott de akkor inkább legyen fazonja,szeméremdombon,bikinivonalnál leborotválva,gyanzátva
2012. dec. 23. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
47%

Tényleg, egyenesen higiénikus, hogy ráalvad a vér a szőrre amikor menstruálok! Ez aztán tényleg nagyon higiénikus, ráadásul annyira jó illata van..:)

Kérdező, nyugodtan borotváld le, nem kell erről beszélni sem. Minek?

2012. dec. 23. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de nem értem miért gondoljátok úgy hogy egy 14 éves nem borotválhatja. Én is ennyi éves vagyok, és mégis szoktam. Egy jó példa: tesin öltözöl át és a bugyiból kandikál ki a méteres szőr.

Kedves kérdező, nekem nyugodtan írhatsz privit.

2012. dec. 23. 23:58
 17/20 anonim ***** válasza:
26%

Kérdezd meg anyukádat vagy valamelyik barátnődet:)

És tényleg higiénikusabb ha csupasz. én kb 12 éves korom óta borotválom,és nem azért mert nemi életet éltem,csak mert nagyon zavart..

amúgy meg nem tudom mit kell azon annyira fennakadni,ha egy lány 14 évesen már lefekszik a barátjával,jó nem azt mondom hogy oké vagy,hogy megszokott de csak nem olyan hülyék már ennyi idősen,hogy ne tudják mit hogy kell..vagy tévednék?!

2012. dec. 24. 00:46
 18/20 anonim ***** válasza:
21%
utolsó, 14 éves gyerek még ne szexeljen,pont az ilyen hozzáállás miatt van annyi kiéget ribi
2012. dec. 24. 08:51
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
amúgy senki nem mondta,hogy hogy ne nyírja fazonra,meg ne szedje a bikinivonalat,csupán annyit,hogy a teljesen csupasz eleve kislányos,sőt nem egészséges
2012. dec. 24. 08:53
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Csak a Te dolgod, hogy borotválod-e a puncidat, de azt jó ha tudod, hogy a szőr védi a hüvelyed, mert nem engedi a puncidra tapadni a bugyit, és így tud egy kis levegő járni a szőrszálak között. Nagyon boldog karácsonyt Neked!!! :)
2012. dec. 24. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!