Furcsláljátok ezt egy 13 éves lánytól?
Ma is barátnőmel inkább elmentünk bandázni a boxra (deszkás pálya) és ő korizott én meg deszkáztam.De mikor megyek az utcán deszkával a kezembe,mindig megnének.Nem ugy kell elkébzelni,hogy nagy logós poló tsb..hanem rendesen passzos trikóba voltam,szürke csőgatya és a többi lány is ilyen.Még ott a fiúk a pályán nem is néznek velük elvagyunk,hülyülünk ,de a nénik,fiatalok kis plázacicák,nők magyarul nagyon sokan nézik,hogy én gördeszkázok:).Nem tudom ez melett táncolok,jól tanulok,csak a bandával voltam ,de este 8-kor jó kicsit utána de már mindenki otthon volt (kivéve nhány fiőt ők hajnalig lehetnek).És mivel ma augustzus 20.-a van így sokan látnak sokan néztek főleg mikor fiúkkal is mentem.Nem zavar csak egy kicsit néha vicces :).Szerintetek is furcsa ha egy 13 éves lány gördeszkázik??A többi lány ált. görkorizni szokott és néhányan pedig gördeszkáznak,a fiúk meg deszka meg bmx.
*bocsánat,hogy deszkának írtam csak már megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!