Hogyan mondjam meg anyunak hogy nekem ez így nem jó?
Tudod, kedves kérdező, az a baj, hogy nem nagyon tudunk neked erre érdemi választ adni azon kívül, hogy anyukád helyesen cselekszik, hogy nem enged tovább, mert mint korábban írták: egy 15 éves gyereknek nem az éjszakában van a helye. Megértem, hogy tini vagy, és felnőttnek érzed már magad - ezzel mindenki így van a te korodban, és csak azt az oldalát látod, hogy te most lemaradsz valamiről, de nem így van. Persze, ezt sem fogod még jó ideig megérteni, de ha tényleg érett akarsz lenni, komolyan gondolkozz el azon, amit ide FELNŐTT? TAPASZTALT emberek írtak neked, ugyanis mi már mind átestünk azokon a dolgokon, amin a te korosztályod.
Én is csak azt tudom írni tapasztaltan: 10 év múlva hálás leszel ezért, a többiek meg úgy próbálják majd letagadni, miket tettek (amikben most te is benne akarsz lenni), hogy csak na! Ami 15-18 évesen menő és poénos, az pár évvel később már nagyon-nagyon gáz és rendesen szégyellünk dolgokat.
Nem tudok más vigaszt írni, ezen át kell esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!