Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülőtársak! Hogyan beszéljem...

Szülőtársak! Hogyan beszéljem le a 17 éves lányomat az alkalmankénti (remélem ritka) vizipipázásról baráti társaságban?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy jó illata van és hangulatos.
2009. aug. 18. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismerek fiúkat,lányokat egyaránt akik 13-14 évesen nem csak pipáznak, cigiznek is. Ezt inkább tartom szánalmasnak. Viszont az előzőkhöz tudok csak szólni, hogy beszéljétek meg a dolgot nyugodtan, nyugodt körülmények között. Ha bármelyikőtök egy kicsit is ideges, nagyon könnyen vitába torkollhat a beszélgetés. Ezt tapasztalatból tudom, de a lányod korából itélve erre már Te is rájöttél :) És igen, sorolj neki érveket, mert az lehetetlen, hogy nem fogná fel, ha tudja, hogy ez nem játék és később rá fog jönni, hogy annyira nem is jó ez. Nekem apukám kerek 20 éve cigizik és mindenáron le akar szokni, de ilyenkor már nagyon nehéz. A lányod barátaival nem tudom milyen a viszonyod, de esetleg velük is beszélhetnél, hogy milyen gyakori a dolog. Nyílván nem az egész társasággal egyszerre. A legőszintébbel. Remélem tudtam segíteni :)
2010. febr. 13. 02:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szerintem mostmár abbahagyták. A cigit is abbahagyta megtalált öngyújtók, cigik, kabátján, haján érzett füstszag és veszekedések határára. Rájött, hogy anélkül is jól érezheti magát, minimális (1-2 pohár) ital, koktél még nekem is belefér. Épp elég az is, hogy éjfélkor jön haza, addig meg izgulhatok, hogy ki támadja meg (2-3-4 fiatalt is megtámadhatnak), jobbik esetben a barátnőjénél alszik (vagy nem alszik.)
2010. febr. 13. 08:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. A szülők mindenről le akarják beszélni a gyereket, az akarata ellenére is!
2010. szept. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!