Aranyos az elpirulás? Bővebben lent
Én is ilyen voltam, és az a rossz hírem, hogy még most, 36 éves családanyaként is előfordul.
Én nekem is mindig mindenki azt mondta, hogy milyen jó, legalább nem kell pirosítót használnom :(
A férjemnek is az maradt meg az első randinkból leginkább, hogy piros volt az arcom!!!
Én is eléggé pirulós fajta voltam és még most is az vagyok kicsit.
Amikor 14 évesen megismerkedtem a férjemmel nagyon sokszor elpirultam még akkor is amikor mondjuk már egy éve együtt voltunk és rengetegszer mondta, hogy milyen aranyos , meg ráadásul örült is neki, hogy sikerült neki zavarba hoznia :)
Én is pirulós vagyok, és volt emiatt már pár kellemetlen (nevezhetjük cikinek vagy kínosnak is) helyzet életemben. Én úgy oldom meg, hogy sminkelek, alapozó + púder.
Már nem vagyok tini.
Én nagyon örülnék ha egy lány akivel beszélnék, elpirulna, mert akkor van egy gyanúm, hogy tetszem neki, és elhívnám moziba vagy nem tudom. Tehát nem ciki, nálam egyértelmű jó pont lenne, bár még nem sikerült barátnőt találnom.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!