16-18 éves lányok! Mit szeretnétek (a következő) szülinapra, karácsonyra? (minél többen írjatok pls)
Hát nálunk nincs olyan,hogy akármit megtudjak kapni, mert meg kell húzni a határokat..
Amúgy sincsenek túlságosan nagy igényeim..
Én például jövő hónapban leszek 15 (remélem nem baj ha én is írok..)és anyámtól a kedvenc bandám CD-jét szeretném,apától nem tudom mit kérjek [külön élnek..] Karácsonyra biztosan valami parfümöt szeretnék csak meg egy bőrkesztyűt szeretnék aminek az ujjai ki vannak vágva. A többi rokonomtól nem szoktam semmit sem kérni ők általában pénzt szoktak adni.
Viszont jövőre apámtól biztosan piercinget fogok kérni születésnapomra.
Könyveket, ruhát, karórát, szépségápolási cuccokat szeretnék. De a legjobban a könyvre vágyok.
16/L
Szeretnék egy új sulitáskát, irodai széket, hajápolási termékeket, egy új TV-t, egy ágyat, szép függönyt, állólámpát, új mamuszt, patront a nyomtatóba.
Ezekből valószínűleg csak az iskolatáskát fogom megkapni anyukámtól. A család többi tagja nem vesz rólunk tudomást, ezért mástól nem kapok semmit.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!