Mit engednétek meg öltözködésben a 16 éves lányotoknak? ( szűk nadrág, miniszoknya, magassarkú, rövid/kivágott felső, smink? ) mi számít közönségesnek ilyen korban? Iskolába mit engednétek? ( kicsit konzervatív vagyok, ezért kérnék tanácsokat)
Szúk nadrág nyugodtan,miniszoknya csak olyan amiből nincs kint a feneke.Magassarkúból csak olyan aminek kicsi sarka van,kivágott felső szerintem felesleges,attól függ mi számít kivágottnak,melle ne legyen azért kint.Smink: korrektor,szempillaspirál,szájfény.
Természetesen ha már kis korban meg van a kommunikáció,a normális értékrend,a rendes nevelés,akkor tiniként nem kell tiltani csak megbeszélni,hogy mit nem kéne mit nem illik.
Közönséges a túlzott smink használat,tűsarkú,kint a feneke a melle,műköröm,szolizott bőr,festett haj(pl a rikító hajszínekre gondolok elsősorban,póthaj(bár szerintem ezek minden korban közönségesek,a haj festés más kérdés bár én nem engedném a tartós hajfestéket 16 éves lányomnak.
Anya utálja a sminket, de megengedi...vagyis inkább lesz*rja...
A többi felsorolt dologért meg könyörögne, hogy legalább egyet hordjak...elég fiús lány vagyok...( na itt ne minden lóg rajtam csajra gondoljatok...csak egyszerűen szeretek sportosan öltözködni)
17/L, de ez így van már 13 éves korom óta...:)
Én a szűk farmert szeretem, cicanadrágot egyáltalán nem. Miniszoknyát se hordok, de szerintem anyum megengedné, amíg nem "gusztustalan". (Ahogy az első mondta, amíg nem egy vastag öv. :D) Magassarkút sajnos nem hordok, mert elég magas vagyok (lassan 180 cm), pedig szeretem őket, szívesen hordanék. Sminkelni akkor szoktam, ha megyek vhova, hétköznapokra, suliba ritkán. Anyummal még sosem beszéltünk az öltözködésről, de sosem szólt rám, hogy "kurväsan öltözködök, vegyek fel valami mást".
16/L
3. válaszolónak: az telitalpú cipő neked mitől latin amerikai színésznős?
ugyan én már 20 éves vagyok, de nekem soha nem volt megszabva, hogy mit viseljek és hogyan sminkeljek... mégsem néztem ki úgy mint egy szajha. amikor 16 éves voltam én általában egy szűk farmert vettem fel, öv, kivágott felső és tornacipő. ez mára változott...bár a kivágott felső maradt :-)
Mivel vallásos vagyok (saját választásom volt, egyébként ateistaként neveltek), kerülöm a kihívó ruhákat. Szűk nadrágot hordok, persze nem neonrózsaszínt, meg agyonkoptatottat. Rövidnadrág és miniszoknya kizárva. Hosszú szoknyát és vászongatyát szeretek hordani nyárra. Magassarkút szoktam hordani, de nem sokszor, mert kényelmetlen nekem, és amúgy is magas vagyok. Kivágott póló szintén tabu. Tapadós vagy dekoltált pólókhoz (hosszú ujjút vagy háromnegyedes pólót szoktam hordani, rövid ujjút ritkán, trikót soha) mindig sálat, kendőt viselek. Sminkelni nem nagyon tudok, de szeretnék elkezdeni lassan.
Szerintem egy fiatal lánynak közönséges viselet a túl rövid miniszoknya, túl magas sarkú cipő, illetve az, ha ízléstelenül párosítja össze a színeket. A csőtopok pedig, amikből kint van a lányok fél háta és vállai, csak az iskolába nem valók, máshol oké. Legalábbis szerintem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!