Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engedjem meg a 15 éves lányomn...

Engedjem meg a 15 éves lányomnak, hogy változtasson a hajszínén?

Figyelt kérdés
A most 9. osztályos lányom a minap előállt azzal a kéréssel, hogy hagy használjon hajszínezőt. Mondtam neki, hogy erről szó sincs, a hajszíne nagyon szép (barna), de azt mondja, hogy "túl unalmas". Meg is haragudott rám emiatt, de nem értem, miért akarja ennyire befestetni. Ti megengednétek a hasonló korú lányotoknak?
2012. okt. 9. 16:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Én is engedném neki, de nem ilyen rózsaszínre, kékre :)
2012. okt. 9. 19:12
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Az én lányom is 15 éves, 9. osztályos. A suliban nem tiltják, úgyhogy ő a barna haját melíroztatja. Szigorúan fodrásszal, hogy profin szépen meg legyen csinálva. Szerintem jól áll neki, csinosabb tőle. Ha az iskolának nincs kifogása ellen, szerintem engedd meg neki. Örömet szerzel neki vele, és semmi kára nem származik belőle. Egy kamaszlánynak ezek fontos dolgok.
2012. okt. 9. 20:56
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Simán engedd :)
2012. okt. 9. 21:48
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Én a színezőt engedném. A legrosszabb esetben is a legtartósabb 24 hajmosásos 2 hónap alatt teljesen kikopik.
2012. okt. 9. 22:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a Berényi Miki is ezt mondja, remélem, tényleg megengeded neki :D
2012. okt. 11. 13:44
 16/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Átgondoltam, és megbeszéltem a lányommal, hogy majd az őszi szünetben elmegyünk a fodrászhoz, addig pedig közösen kiválasztjuk a megfelelő árnyalatot.

Miki, te meg hagyd végre békén Zsófit. :)

2012. okt. 11. 15:38
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Én 15 (és fél) évesen festettem barnáról feketére a hajam. Anyum egyáltalán nem ellenezte, azt mondta, az én döntésem, ha nekem így tetszik, akkor legyen. Most egy éve már, hogy fekete, és még mindig nem untam meg. :D
2012. okt. 12. 08:29
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem felesleges! 17 éves lányom még soha nem kért ilyet, hogy festhesse be a haját, neki is szép barna haja van, de soha nem mondta, hogy unalmas. Szerintem ez csak ilyen hirtelen fellángolás. Mindenkitől ezt látja az iskolában, és így ő is azt szeretné, de később meg fogja bánni.
2012. okt. 12. 15:48
 19/22 anonim ***** válasza:
66%
Én 14 évesen kezdtem, piros lett a hajam, majd következett lila, zöld - ezek hajszínezők voltak, bár alatta szőkére le volt szívva a hajam, így élénk és tartós volt a szín ennek ellenére is. Ezek után áttértem a hajfestésre, padlizsán, majd fekete. Jelenleg is fekete a hajszínem, az eredeti is majdnem fekete. A szüleim nem korlátoztak ilyen téren, mert tudták, hogy ez nem befolyásol semmit. Mindig jó tanuló voltam, most pedig az ország egyik legjobb egyetemén szerzem a 2. diplomám.
2012. okt. 12. 16:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen elkezdtem festeni a hajam és nagyon megbántam. De ha hennával festi az nem árt meg, és tényleg szebb színe lesz tőle a hajának :)

16/L

2012. okt. 13. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!