13 évesen mehetnék bulizni?
Szia én 13 éves vagyok és lány :)
A pároddal (xD) elakarsz menni egy buliba ráadásul augusztus 20.-án mikor a legröbb(cigány van már bocsánat) főleg este amikor lopnak,késelnek nekem eszemben nem jutna ilyen.Mit gondolsz ha neked lenne lányod elengednéd főleg úgy h tudod h utál téged??Mert szerintem nem.Imádod a bulikat??Mi az h 13 évesen imádod a bulikat,a pizsibulikat meg a szülinapi bulikat max..Azért elgondolkodhatnál magadon h 13 évesen már ilyeneket mondasz h:
-Imádom a bulikat
-UTÁLOM AZ ANYÁMAT (aki nélkül nem is élhetnél,aki dolgozik érted stb..)
-A párommal
és mondhatnám...
Megkérdezed a szüleidet aztán mit vesztesz?Max nem mész el amin ne lepődj meg ha bekövetkezik.
Az utolsónak teljesen igaza van.
Tőlünk hiába kérdezed ezt,én nem engednélek el.14/L vagyok,nem szoktam bulizni,nincs "párom",és nem utálom az anyámat.Mellesleg tök normálisan viselkednek velem.Na mindegy a lényeg,hogy ez szerintem veszélyes lehet,mert ilyenkor tényleg sokan vannak olyanok akikkel nem jó ha összefuttok.Másrészt pedig a szüleid ismerik,megbíznak a barátodban?Honnan tudják,hogy tényleg oda mentek,és nem mást csináltok(pl.:szex)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!