Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Alkalmi szégyellős vagyok?

Alkalmi szégyellős vagyok?

Figyelt kérdés
Voltam egy táborban ahol a zuhanyzóban egyszerre több nő is zuhanyozhatott, és ott mindig megvártam az utolsó embert és utána zuhanyoztam mert szégyellős voltam itthon egyáltalán nem vagyok az. Mi a bajom?
2009. júl. 27. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismeretlen, vagy alig ismerős emberekkel én is fürödtem együtt. Nekem nagyon kínos volt. Otthon is szégyenlős vagyok, de azért nem ennyire. Szerintem ez nem is baj. Inkábn jó, hogy nem bugyi nélkül miniszoknyába mászkálsz és picit sem ciki ha kivillan.
2009. júl. 27. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes, én is zavarban vagyok, ha idegenek előtt kell fürödjek, de ha adsz magadra, ápolt vagy, senkit nem fog érdekelni, hogy meztelen vagy. Láttak már olyat, magukon ;) :D
2009. júl. 28. 07:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köcce a válaszokat
2010. máj. 31. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!