Mit tegyek? A gyerekem egy hatalmas baromságot követett el
Egyébként azt még megkérdezném, hogy milyen egyesület ez. Mivel tudnak többet nyújtani, mint egy másik egyesület?
Ahova én jártam anno, ott kezdett a Hosszú Katinka is. A nagyapja volt az edzőm. Éppen egy évvel kerültük el az egy csoportba kerülést, de sokszor összefutottunk. 25 méteres kis ratyi medencében kezdte és az olimpiáig jutott.
nálunk akkor 3000 körül volt a havidíj (jó 14 éve), 20 volt az úszótábor (most sem sokkal több). Ebből kiindulva nem gondolom énsem, hogy ennyi év elteltével 50-re emelkedett volna egy havidíj költsége.
Hívd fel őket tényleg és a lányodat tiltsd el egy időre az internettől.Én kb egy hónapra eltiltanám tőle!Ez aztán jó nagy pofátlanságvolt tőle,na meg felelőtlenség!200 euró?tényleg?Nem semmi egy úszótanfolyamért!Ennyiért megtanítom úszni(4 évet tanultam,10 ezer forintos tanfolyamra jártam a sulival),kaját adok neki,ruhákat biztosítok neki,bármi!Nana,azért ennyi pénzt el sem mernék venni,jézusmáriám!1 forintot se.
17/L
A kérdés elolvasása után azt hittem, valami sokkal rosszabbat fogsz írni. :))
Csatlakozom az előttem lévőkhez, de az azért nekem is szöget ütött a fejemben, hogy 13 évesen ennyire nem értékeli a pénzt! Szerintem sürgősen beszélgess el vele erről. Egyébként tud úszni, vagy ez nem ilyen oktatással egybekötött? (bocsi, ha hülyeséget kérdezek)
15/L
szerintem amúgy ügyes, hogy 13 évesen tud jelentkezni online.
sokan mondják hogy 13 évesen hogy volt ennyi esze. hát pont ezért cselekvőképtelen jogilag, ezért is semmissé válik a szerződés, még ha alá is írta volna, szülő bármikor érvénytelenítheti.
Szerintem az 1hónap gépmegvonás sok tőle, bár lehet én leszek majd a túl lágyszívű szülő :D
javítom magam:
"még ha alá is írta volna, szülő bármikor érvénytelenítheti. " <-- alapból érvénytelen
a korlátozottan cselekvőképes vállalhat kötelezettséget anyagilag, de viszont a szülő beleegyezése kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!