Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők miért van az, hogy a...

Szülők miért van az, hogy a fiúknak többmindent megengdtek mint a lányoknak?

Figyelt kérdés
igaz nekem nincs fiutesóm csak lány,de mindig azt veszem észre,hogy a fiúknak többet lehet mint egy lánynak.
2012. aug. 10. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

mert a fiúkat ritkán erőszakolják meg. a lányokat is ritkán, de azért lássuk be,:nagyobb esélyük van rá.

ja, meg nem tudom, mondták-e már, de a lányok szülik a kisbabákat, ami nem sokszor számít kívánatosnak 13-18 éves korban.

2012. aug. 14. 16:29
 12/15 A kérdező kommentje:
nés te hallotad már,hogy a fiuk által lesznek terhesek a lányok?
2012. aug. 14. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert azt hiszik, hogy meg tudják magukat védeni. De lószart. Ha valaki kötekedik vele vagy fenyegeti, nem visít mint a csajok, hanem ő is kötekedni kezd.Ezért van az, hogy a lányokat nem könnyű szétütni, mert úgy tudnak visítani és a támadó tökébe rúgni, hogy kilóméterekről hallatszik, míg a fiúk csak kötekednek meg az erejüket fitogtatják...
2012. aug. 15. 00:56
 14/15 anonim ***** válasza:

hallottam bizony. de egy fiú nem marad ki az iskolából, ha becsúszik a baba, vannak továbbra is (miután megszületett a gyerek) lehetőségei (mármint ha a nagyszülők partnerek, és támogatják a szülőket).

a fiúkról nem pletykál az egész szomszédság, csak az tudja róla a dolgot, akinek elmondja.

meg ugye leendő kismamaként 2-azaz inkább három lehetősége van az ember lányának. az első, hogy kihordja, megszüli, felneveli a gyermeket. ezzel jóformán befellegzett annak, hogy valaha normális, jól fizető állása legyen, és tisztességesen el tudja tartani magát és a kicsit.

a második, hogy kihordja, viszont örökbeadja/lepasszolja a nagyszülőkhöz. ennek az a szépséghibája, hogy 1) 5/6/7 hónapot így is 'elvesz' az életéből 2) minden osztálytársa, tanára, nagynénije, szomszédja tudni fogja a dolgot, kibeszélik, összesúgnak mögötte.. 3) (gond'lom) plusz érzelmi terhet jelent.

a harmadik lehetőség az abortusz, ami vakkeresztény/abortuszellenes családokban alapból ugrik, költséges, meddőséget okozhat, emellett (gond'lom) plusz érzelmi teher.

szóval a lányok mindenképpen sz_rabbul járnak egy tinédzserkori terhességgel.

2012. aug. 15. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Valóban, ha jól nevelték a fiúnak is felelősséget kell vállalnia a gyerekért, csak nyilván ha nem akar, akkor nem fog megerőszakolni egy lányt. Ha meg őt erőszakolják meg(ami lássuk be nem valószínű, tekintve, hogy a férfiak fizikai fölényben vannak, kevésbé tudják felhívni magukra a figyelmet az öltözködésükkel (nem szándékosan meg pláne), valamint a nők azok, akiknek a szexhez arra is szükségük van, hogy érzelmileg kötődjenek egy fiúhoz, tehát nem valószínű, hogy "csak arra" kell nekik valaki), akkor nyilván senki nem várja el, hogy felelősséget vállaljanak. Ha meg valaki nem akar gyereket, akkor nem úgy fog megerőszakolni egy fiút(???), hogy ez előfordulhasson.

Egyébként pedig szerintem ez így nem igaz. Függ attól, hogy miről van szó, illetve, hogy mennyire megbízhatóak.

15/L, bocsánat, hogy nem szülő vagyok és mégis válaszoltam

2012. aug. 16. 17:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!