Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van erre megoldás? Elszökjek?

Van erre megoldás? Elszökjek?

Figyelt kérdés

15F vagyok. Amióta az eszemet tudom, a szüleim túlságosan is féltenek engem. Szinte sehova sem engednek el, a közeli nagyvárosba (Győr) a barátaimmal vagy a barátnőmmel. Sőt, nem is tudják, hogy van barátnőm, nem is akarom nekik elmondani, mert abba is beleütnék az orrukat. Ezen a nyáron eddig 1x engedtek be Győrbe, akkor is "este" 6ra otthon kellett lennem, pedig nem lakunk messze. (kb.30km).

Nyárnak a második fele van már jócskán, eddig az egész nyarat melóval tölötöttem(kapálás,mosás,takarítás,fűnyírás stb.) Már tervezem, hogy elszökjek és akkor TALÁN végre észrevennék, hogy nem vagyok már 5éves. Valami ötletetek van? Akárcsak egy véleménynyilvánítás? :)

2012. aug. 7. 21:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én is Győr környékén lakok. Privibe ird meg te hol laksz.
2012. aug. 23. 17:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Beszéld meg velük. Ne szökj meg.. Csak még gyerekesebbnek hinnének és még jobban odafigyelnének rád..
2012. aug. 30. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!