Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van erre megoldás? Elszökjek?

Van erre megoldás? Elszökjek?

Figyelt kérdés

15F vagyok. Amióta az eszemet tudom, a szüleim túlságosan is féltenek engem. Szinte sehova sem engednek el, a közeli nagyvárosba (Győr) a barátaimmal vagy a barátnőmmel. Sőt, nem is tudják, hogy van barátnőm, nem is akarom nekik elmondani, mert abba is beleütnék az orrukat. Ezen a nyáron eddig 1x engedtek be Győrbe, akkor is "este" 6ra otthon kellett lennem, pedig nem lakunk messze. (kb.30km).

Nyárnak a második fele van már jócskán, eddig az egész nyarat melóval tölötöttem(kapálás,mosás,takarítás,fűnyírás stb.) Már tervezem, hogy elszökjek és akkor TALÁN végre észrevennék, hogy nem vagyok már 5éves. Valami ötletetek van? Akárcsak egy véleménynyilvánítás? :)

2012. aug. 7. 21:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Helló! :D

Most az okosok lepontozhatnak és szögezzük le hogy én nem vagyok ilyen nagy lázadós típus.

Most viszont hogy az én drága haverjaim faszok és otthon ülnek és már nem voltam konkrét helyen úgy egész nyáron. Ég bennem a vágy hogy csináljak valamit( gondolom benned is).

Én tuti kiszöknék de úgy hogy ne vegyenek észre nehogy hívják a rendőröket hogy keressenek aztán nagy a balhé... (na jó ha elszöksz és észreveszik de nem hívják a rendőröket akkor is nagy :D ).

Szerencsére engem elengednek bárhova. :D

Sok szerencsét!

ui.: aztán ha mégis elszöksz akkor legalább igyál helyettem is, ha már lúd legyen kövér. Gondolj bele majd mesélheted az unokáidnak meg a gyerekeidnek hogy milyen "rossz" voltál 15 évesen :D.

2012. aug. 7. 23:14
 12/22 anonim ***** válasza:
11-es vagyok a 2. sorban szórendi hiba van de remélem így is érthető :D
2012. aug. 7. 23:16
 13/22 anonim válasza:

Anya, apa, nem vagyok már gyerek, tudok felelősségteljesen viselkedni. Fiatal vagyok, szeretném úgy leélni a tinédzserkorom, hogy az időm nagy részét a barátaimmal töltöm. Ez még nem jelenti azt, hogy titeket elhanyagolnálak, vagy kevesebb házimunkát végeznék. Tudjátok, hogy mindig számítattok rám, szeretnék a barátaimmal lenni, és mivel megismertem egy kedves lányt, szeretnék vele is sok időt tölteni. Nem érzem így jól magam, hogy kevés helyre engedtek el. Ha az lenne a baj, hogy nem ismeritek a barátnaimat/barátnőmet, szívesen szervezek egy találkozót, ahol megismerhetitek őket. A telefonom mindig elérhető, nem csinálok hülyeséget. Nagyon örülnék, hogyha több kimenőt kaphatnék! Kérlek bízzatok meg bennem. Köszi.

na ennyi. :)

2012. aug. 7. 23:38
 14/22 anonim ***** válasza:

Meg is mi az amit a szuleid megengednek?Milyen keretek kozt eled a napjaid?

Idosebb szuleid vannak?

2012. aug. 7. 23:40
 15/22 anonim ***** válasza:
rád hívom a rendőrséget fiam, hogy elszöktél otthonról,anyuka aggódik érted hogy estére főzzön neked vacsorát vagy sem
2012. aug. 8. 02:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Tudom nem a legjobb megoldás magadra haragítani őket, de néhány szülőnél másképp nem lehet célt érni.

Én úgy csináltam hogy elmentem mindig kérdés nélkül otthonról, kiírtam hogy "sziasztok, elmentem a városba, majd jövök haza este a fél 11es busszal."

Gyakorlatilag eleinte haragudtak is érte, de idővel megszokássá vált ez is és semmi gond nem volt.

2012. aug. 8. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Én is Győr környéki vagyok,írj egy privit:) kíváncsi vagyok hol laksz.:D imádom Győrt egyébként..

16/L

2012. aug. 8. 22:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Aztán ha hazamész meg kapsz. Mondd meg nekik hogy engedjenek el, mert megőrülsz. Amúgy ne csinálj semmit, ha nem engednek el, mondd meg nekik hogy eddig dolgoztál, mostmár szórakozni is kéne. Beszélj apukáddal külön, esetleg nagytesó ha van.
2012. aug. 8. 22:24
 19/22 anonim válasza:
16 évesen én is elszöktem otthonról, de nem lett jobb a helyzet csak még azt a kis bizalmukat is elveszítettem tehát nem ajánlom, ráadásul ne gondold hogy ölbe tett kézzel várnák hogy ugyan mikor mész haza rendőrséggel kerestetnének, és ha előkerülnél akkor már a gyámhatóság is felfigyelne rád, magyarul még jobban bekorlátoznád a lehetőségeidet!! Ja a másik meg hogy hová mennél? Neki a nagyvilágnak? Nem célszerű, és hidd el már akkor bánnád mikor elszöknél otthonról szóval ezt semmiképp nem javaslom, inkább szállj az akaratukkal szembe ha engednek ha nem menj ha akarsz, akkor legalább tudják hogy vissza fogsz menni.
2012. aug. 10. 22:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de velem is ez a helyzet, pedig 18 vagyok :D
2012. aug. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!