Mit vegyek a barátomnak a 19. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, a barátomnak szeptemberben lesz a 19. szülinapja. Augusztus végén a Balatonon fogjuk megünnepelni a barátainkkal. De fogalmam sincs mit vegyek neki. 8 hónapja vagyunk együtt, nagyon mély a kapcsolatunk. Szereti az ilyen aranyos szerelmes kis ajándékokat de valami különlegeset szeretnék neki adni. Ajándékot vegyek vagy meglepjem valami sajátos dologgal?2009. júl. 18. 13:35
1/5 anonim válasza:
Elöször is nem a gyerekvàllalàsba kellet volna kiirni a kérdést,hacsakhanem egy kis babàval szeretnéd meglepni.)
Egyébként szerintem vegyél egy ezüst làncot,medàllal,amibe belevan vésve kettötök neve.
Esetleg fizess be egy welness hétvögére kettötöknek,ahol egy szép hétvégét tölthettek el.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, tényleg nem ide kellett volna. :S Na már mindegy. :)
Láncon én is gondolkoztam, még karácsonykor beszélgettünk erről, azt mondta nagyon szívesen hordaná. :) Köszi a segítséget!
2009. júl. 18. 13:42
3/5 anonim válasza:
csináltass neki egy pólót, valami jó felirattal, amit a buli alatt felvehet. mellé ital, és ha kettesben lesztek, akkor a saját személyes ajcsid
4/5 anonim válasza:
szia, lázergravíros kulcstartó a ti képetekkel , a Camponában 3000 Ft 2 db, én legutóbb ilyet csináltattam és sztem nagyon tuti.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Sokat segítettetek! :)
2009. júl. 18. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!